Издвајамо Свет

ОГЛАСИО СЕ ТУРЧИН КОЈИ ЈЕ УБИО ШАБАНА: Ево шта је рекао о стравичној несрећи! Његов АДВОКАТ ШОКИРАО СВЕ!

У притвору 48 сати

Возач „мазде“ Алсин Левент који је изазвао несрећу у којој су погинули краљ народне музике Шабан Шаулић и његов пријатељ Мирсад Керић, рекао је у свом адвокату у притвору да се не сећа несреће и да је у шоку. Уз то, сумња се да је аутомобил којим је управљао украден!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Беживотна тела Шабана Шаулића и Мирсада Керића налазе се на Институту за судску медицину у Билефелду, а очекује се да ће обдукција бити извршена данас.

Фото: Фејсбук принтскрин

У међувремену, Алсин Левент који је, како се сумња, изазвао несрећу налази се у притвору који му је одређен 48 сати након несреће.

У притвору га је посетио адвокат Јерит Шул, који је казао немачким медијима да је његов клијент у шоку због свега што се догодило.

– Рекао ми је да не може да верује шта се догодило у недељу и да се уопште не сећа несреће – казао је Шул репортерима „Вестфален Блата“, преноси Блиц.

Фото: Јутјуб

Он је још додао да је његов брањеник, насупрот оном што се првобитно мислило, има место пребивалишта у Немачкој, због чега ће предложити да му се укине притвор.

Адвокат се још осврнуо и на „сајбер линч“ који наводно трпи његова породица, будући да се њихове фотографије наводно појављују на разним форумима и интернет порталима. Кратко је прокоментарисао да ће „предузети нешто са тим“ јер је породица његовог клијента угрожена.

Тешка саобраћајна несрећа која се у недељу ујутру догодила у Немачкој, када се „мазда“ закуцала у задњи део „сеата“ у ком је био Шаулић са пријатељима, шокирала је Србију. Уместо да са наступа стигне кући, Шаулић је преминуо непосредно након несреће у болничкој постељи, а дан касније за њим је отишао и Мирсад Керић.

Са тешким повредама прошао је и трећи путник „сеата“, Шабанов кум Слободан Стојадиновић док је са лаким повредама рамена хоспитализован возач „мазде“ Алсин Левент (34).

 

Извор: Ало/Р.Ј.