СРБИЈА ЈАВЉА

ОПЉАЧКАЛИ МРТВОГ ШАБАНА! Ево шта је НЕСТАЛО из смрсканих кола после трагедије у Немачкој!

Након тешке саобраћајне несреће на ауто-путу у Немачкој, украдена је торбица Шабана Шаулића у којој је била целокупна зарада са наступа у клубу у Билефелду, где је певао вече пре трагедије

Новац је нестао највероватније из смрсканог аутомобила, али није искључено ни да га је Шаулић, који је био свестан после удеса, изнео из кола и да га је неко узео после тога.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сазнаје, у првим тренуцима након несреће нико није обраћао пажњу на личне ствари путника у колима и то је неко искористио да украде торбицу. У њој је било бар 15.000 евра, колико је Шаулић наплаћивао за наступе у Немачкој.

Он је био један од најтраженијих и најплаћенијих певача међу нашим људима у тој земљи.

– Певач је увек са собом носио новац када се враћао са наступа. Клуб је у суботу увече, када су певали Шаулић и млада певачица Теа Таировић, био дупке пун. Буквално није имала ни игла где да падне. И увек је било тако када је наступао у Немачкој, па газде дискотека нису жалиле новац да га доведу – наводи саговорник из Немачке који је учестовао у организацији Шабановог доласка у Билефелд.

Posted by Mirsad Keric on Sunday, October 4, 2015

Како каже, Шаулићеву торбицу у којој је, колико он зна, био само новац, пошто је документа носио одвојено, после несреће нико није видео.

– Постоји нека минимална вероватноћа да је ствари склонио неко из екипе Хитне помоћи, ватрогасаца или полиције, међутим у то је тешко поверовати јер је од несреће прошло неколико дана, а од тих ствари нема ни трага.

У Немачку су одмах након сазнања о трагедији отпутовали Шаулићев син и ћерка Михајло и Санела, заједно са зетом Зораном Мирковићем. Торбицу им нико није ни поменуо када су дошли да идентификују тело, тако да је готово извесно да је украдена.

У прилог овој тврдњи иде и оно што је јуче изјавио син преминулог клавијатуристе Мирсада Керића, који је возио кола и такође подлегао повредама након несреће.

– Нисмо добили ништа од татиних личних ствари. Нико нам ништа не говори, не помињу да су било шта нашли код њега – наводи Денис Керић и додаје да породица још није одлучила када ће Мирсад бити сахрањен, али да ће то бити у Офенбаху.

Шаулићев кум Слободан Стојадиновић, који је једини од тројице сапутника у “сеат ибици“ преживео несрећу и опоравља се у болници у Немачкој, рекао је да је по цео дан на испитивањима и контролама.

– Повређен сам буквално од главе до пете, тренутно ништа не могу да причам – поручио је Стојадиновић, који је у тренутку удеса био на задњем седишту.

 

Извор: srbijadanas.com/Српски Телеграф