Издвајамо Србија

ПЕВАЧ ИЗНЕНАДИО СВЕ: Дарко Лазић још није стао на ноге, а донео ВАЖНУ одлуку!

Овим поступком изненадио и одушевио све

Фолк певач Дарко Лазић враћа се певању након што је преживео тешку саобраћајну незгоду, због које је готово два месеца био прикован за болнички кревет.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овој информацији највише су се обрадовали његови фанови, који су на друштвеној мрежи Инстаграм остављали коментаре подршке у огромном броју. Они су уследили након Лазићеве објаве са тонске пробе и видео-клипа на којем пева.

– Хвала драгом Богу. Једва чекамо да те слушамо и гледамо. Коначно је дошао тај дан да ти узмеш микрофон у руке. Ајде, обрадуј нас новим песмама, тако смо те дуго чекали – један је од коментара на тој друштвеној мрежи.

Миљан Врачевић, певачев менаџер и возач, потврдио је за „Ало!“ да ће Дарко ускоро кренути са наступима и није крио одушевљење због тога.

– Окупио нас је дебели и кренули смо са припремама и тонским пробама. Са наступима ћемо сачекати још неко време, како би био у потпуности спреман да одржи наступ од неколико сати – каже Миљан за „Ало!“.

– Видећемо колико ће времена бити потребно и када ће он сам рећи: „Сад сам спреман.“ Важно је да матори има челичну вољу и жељу и да га глас, богу хвала, држи добро – каже Миљан, који је уз певача био све време током његовог опоравка у КБЦ Земун, али и касније током рехабилитације у „Селтерсу“.

Подсећања ради, певач је недавно рекао за „Ало!“ да једва чека да изађе пред публику са новим песмама, те да му кафана и микрофон ужасно недостају.

– Планирам нови албум и једва чекам да угледа светлост дана. Све ово време највише ми је недостајао контакт с публиком. Кафана је мој живот, а певање највећа љубав. Једва чекам да им се вратим – рекао је Дарко за „Ало!“.

Још није стао на ноге

Дарко Лазић је и даље у инвалидским колицима, мада у оквиру терапије вежба да стане на ноге. Он је у тешкој саобраћајној незгоди, која се десила 23. октобра на улазу у Брестач, код Пећинаца, поломио кук и бутну кост, а касније је, услед унутрашњег крварења и повреде органа, остао без слезине. Лекари са Бањице су Дарку уградили вештачки кук и екстензију у ногу, а певач и данас одлази на физикалну и кинези терапију. Услед болничког лежања ослабио је преко 20 килограма.

 

Извор: В.Ђ./Ало