Издвајамо Србија

ПО ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ ГОЦА СМОГЛА СНАГЕ ДА СЕ ОГЛАСИ: Њене РЕЧИ одзвањају у ушима

Фото: Јутјуб

Велика туга!

Легендарни певач и власник највећих хитова народне музике Шабан Шаулић трагично је изгубио живот пре седам дана, 17. фебруара, у стравичној саобраћајној несрећи у Немачкој.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сахрана овом великану обављена је у петак 22. фебруара на Новом гробљу, а Шабанови посмртни остаци сада почивају у Алеји заслужних грађана. Шаулић је иза себе оставио неутешну супругу Гордану и троје деце, Санелу, Илду и Михајла.

Гоца Шаулић је сада, седам дана након стравичног губитка, смогла снаге да се обрати јавности и захали на неизмерној подршци и речима утехе.

Саопштење Шабанове удовице вам преносимо у целости:

– Прошло је седам дана откако нас је напустио супруг, отац, деда, таст, свекар, кум, брат, пријатељ, велики човек и уметник Шабан Шаулић. Желимо да се захвалимо свим поштоваоцима Шабановог лика и дела из целог света на безбројним изјавама саучешћа, подршци и саосећању у нашем болу. Хвала нашим кумовима, пријатељима, фамилији, сарадницима, колегама, Председништву и Влади РС, медијским кућама, управи и запосленима на Новом гробљу, дипломатским представништвима у Немачкој, челницима града Београда као и свима осталима који су помогли да лакше пробродимо тежак период и достојанствено испратимо нашег Шабана. Посебну захвалност на пријатељству, подршци и безрезевној помоћи дугујемо председнику РС Александру Вучићу и члановима његове породице, министру спољних послова Ивици Дачићу са породицом, министру одбране Александру Вулину и његовој супрузи Наташи Вулин, покрајинском секретару Војводине за социјалну политику Предрагу Вулетићу и његовој породици, генералном секретару председника РС Николи Селаковићу са породицом, министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу са породицом и председавајућем председништва БИХ Милораду Додику. Са неизмерном захвалношћу и поштовањем, Гордана Шаулић са децом – стоји у саопштењу породице Шаулић.

 

Извор: Новости/srbijadanas.com