Издвајамо Србија

ПОЈАВИО СЕ У ШАБАНОВОЈ ОДЕЋИ ПА ОТКРИО НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ: Никада нећу заборавити шта су он и Гоца учинили за мене

Фото: Јутјуб

Сви који су га познавали тврде да је био скроман, смирен и племенит човек!

У дому Шабана Шаулића је тужно и данас. Као и протеклих дана, пристужу бројни чалнови породице, пријатељи и колеге како би изајвили саучешће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сви који су познавали Шабана Шаулића тврде да је био јако скромна и племенита особа. То потврђује и таксиста који је некада радио код певача.

Испред куће породице Шаулић је био таксиста који је био веома тужан.

Он је некада возио Шаулиће, па се тако и спријатељи са трагично настрадалим краљем народне музика, Шабаном Шаулићем. Он је за Пинк.рс открио неке детаље о легенди народне музике:

„Ја сам уз сваку Шабанову песму плакао. Био је сјајан човек, човек са посебном душом. Човек од Бога дат. Такав човек се више неће родити јер је Шабан био непоновљив. Прво сам упознао Гоцу, па њега. О Гоци могу да кажем да је сјајна жена, посебна… Има има неку посебну харизму. Шабан ми је поклонио панталоне, мајице, дуксерице… Та гардероба ме јако везује за њега и све ми ово тешко пада, зато сам тешко поднео све ово што се десило. Био сам са Шабном у кафани, увек се понашао нормално, био је природан и због тога су га сви волели и ценили. Био је човек из народа којег су сви поштовали“, рекао је таксиста за Пинк.рс и открио на који начин су му Шабан и Гоца помогли када му је то било најпотребније.

„Морам да вам испричам како су ми помогли. Био сам у тешкој финансијкој ситуацији, једва сам преживљавао. Гоца и Шабан су ми платили да пет месеци сваки дан возим њиховог сина Михајла у школу. Никада ми нису плаћали по таксиметру, већ су ме увек частили. То им никад нећу заборавити“, открио је он за Пинк.рс

 

Извор: Ало.рс/Б.З./Пинк.рс