Издвајамо Србија

ПОСЛЕДЊА ЈЕ ПРОВЕЛА НОЋ СА ЊИМ, А НИЈЕ МУ ДОШЛА НА САХРАНУ: После Шабанове смрти огласила се и ТЕА ТАИРОВИЋ!

Фото: Јутјуб

Теа Таировић, последња је певачица која је певала са Шабаном Шаулићем, само неколико сати пре стравичне саобраћајне несреће у којој је певач трагично изгубио живот, заједно са својим музичарем Мирсадом Керићем. Само пуким случајемј, певачуица се није нашла са њима у истом аутомобилом, што јој је несумњиво спасло живот. Међутим, Теа није присуствовала Шабановој сахрани, а она је то објаснила тиме што са породицом певача није имала неки контакт.

Она не крије да јој је јако тешко пало то што се догодило њеном колеги, али да исто тако није желела да се намеће породици у оваквом тренутку.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Послала сам његовом унуку Луки поруку, јер се са њим знам. Написала сам му да ми је жао. А са осталим члановима породице ни пре нисам контактирала па ми је било без везе да се намећем и у овом тренутку“, рекла је Теа за београдске медије.

Младу и атрактивну Таировићеву су често повезивали са краљем народне музике, а са њим је често и наступала, као и последње ноћи пред кобни догађај у Немачкој.

Подсетимо, Теа и Шабан имали су наступ у Немачкој, о чему сведоче и броји снимци. Певач је, како кажу, био расположенији него обично и нико није ни слутио да ће му ноћ са певачицом бити заправо последња. Тог 17. фебруара они су се раздвојили и свако кренуо својим путем за Београд, јер су имали одвојене летове, а епилог је смрт певача и жал за изгубљеним животом певачке легенде.

 

Извор: Курир.рс/Еспресо