Издвајамо Србија

ПОТРЕСАН ПРИЗОР У ПРОСТОРИЈИ У КОЈОЈ ЛЕЖИ ШАБАН! Санела и Михајло провели пола сата сами са телом покојног оца!

Фото: Јутјуб

Санела и Михајло Шаулић су јуче у посебним условима видели тело покојног оца, иако је то противно тамошњим законима.

Породица Шабана Шаулића је затражила од немачких надлежних органа да види његово тело, а они су им изашли у сусрет и то омогућили. Иако је тај захтев њима био необичан, они су учинили све да породици трагично настрадалог певача испуне жеље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Немачки државни органи су припремили посебну просторију у коју је стављено цвеће и свеће где су наследници Шабана Шаулића, Санела и Михајло Шаулић провели пола сата насамо са телом покојног оца.

Обдукција ће бити обављена у четвртак 21. фебруара, у 10 часова и трајаће од два до три сата. По немачким законима, након обдукције сва документа че бити послата тужиоцу, а затим ће их од њега затражити адвокат породице Шаулић.

Породица Шаулић жели да се одмах након тога са Шабановим телом врати у Србију, уколико буде могуће већ истог дана. Сахрана би требало да буде обављена у понедељак.

Шабан је, као да је нешто предосећао, пре три месеца саставио тестамент којим је сву имовину оставио супрузи Гоци, деци и унуцима.

Шабан Шаулић је у недељу у саобраћајној несрећи погинуо у Немачкој, враћајући се са свог последњег наступа. Аутомобил у ком се возио ударио је други ауто, којим је управљао немачки држављанин, који је био под дејством алкохола, а тамошња полиција саопштила је да је преминуо и Мирсад Керић (43), возач аутомобила у којем је живот изгубио Шабан.

 

Извор: Ало