loading...
Издвајамо Србија

ПРЕДОСЕТИО СМРТ И САСТАВИО ТЕСТАМЕНТ: Ево коме је Шабан оставио више од 2 милиона евра, вилу на Дедињу, 3 стана у Београду!

Фото: Јутјуб

Расподелио све…

Легенда народне музике Шабан Шаулић пре два дана, у раним јутарњим часовима, погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој, а у аутомобилу са њим био је његов музичар Мирсад Керић, који је управљао возилом, и Шаулићев кум Слободан Стојадиновић.

Шабан као да је предосетио крај јер је само три месеца пре смрти одлучио да састави тестамент. Том опоруком сву своју имовину, вредну неколико милиона евра, оставио је супрузи, деци и унуцима, преноси “Спрски телеграф”.

Извори, неки од најближих Шабанових пријатеља, рекли су да је краљ народне музике последњу вољу издиктирао породичном адвокату, који је и саставио тестамент.

– Шабан је у последње време био прилично узнемирен, као да је предосетио да ће се нешто страшно догодити. Једног јутра се пробудио и замолио Гоцу да позове породичног адвоката. Рекао јој је да се већ извесно време не осећа најбоље и да жели да састави тестамент. Она му је рекла да не претерује и да за то има времена, али на крају је, пошто је био упоран, учинила како је желео – каже извор за “Српски телеграф” и додаје:

Он додаје да је тестамент сачињен у њиховој породичној кући.

– Тестамент је сачињен у њиховој породичној кући, у Гоцином присуству. У њему је изричито навео да супрузи оставља вилу вредну милион евра, у којој има доживотно право уживања, након чега је наслеђују деца и унуци. Поред тога, кућу у Крчедину оставио је унуцима, док је три стана у Београду расподелио на троје деце: Михајла, Илду и Санелу.Наводи се да је Шабан у тестаменту стриктно навео да кућа на Дедињу и имање у Крчедину не могу да буду продати, док деца са становима могу да раде шта желе. Поред непокретне имовине, Шаулић је овластио супругу да располаже уштеђевином на рачунима отвореним на његово име. Према тврдњама пријатеља породице, на тим рачунима има најмање 500.000 евра и тај новац припашће Гордани Шаулић.

 

Извор: Ало