Издвајамо Србија

ПРОЦУРИЛА ВЕЛИКА ТАЈНА: Гордана је планирала да уради ОВО са ШАБАНОВИМ ВАНБРАЧНИМ СИНОМ!

Истина о њиховом односу!

Гоца Шаулић, Шабанова удовица, хтела је да усвоји његовог ванбрачног сина Роберта, али је ту понуду одбила његова мајка Невенка Продановић. Уместо тога, она је од Шаулића узела 100.000 марака и за тај новац направила кућу у Зрењанину.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Последњих дана доста се спекулисало о односу између певача и његовог сина, с којим он, према неким наводима, није био у контакту дуже време. Посебну пажњу изазвао је Робертов долазак на сахрану Шабану, када је и сам рекао да није имао близак однос с њим, али да му је много тешко због трагедије која се десила. Упућени у дешавања у породици Шаулић кажу да је све могло да буде другачије да је Робертова мајка Нена прихватила понуду Гордане Шаулић пре више од 40 година.

– Познато је да је Шабан признао очинство без утврђивања, никада није правио питање, али је отворено говорио да Роберт није дете рођено из љубави. Гоца је пре удаје за Шаулића знала да он има ванбрачно дете и настојала је у томе да се Шабан зближи с њим. Робертова мајка је тада радила у Немачкој, док је он растао с њеним родитељима у близини Зрењанина. Тада је Гоца предложила Нени да она и Шабан усвоје Роберта, да расте заједно са њиховом децом. Али Невенка је то одбила – прича извор и додаје да су се онда договорили о материјалном збрињавању детета.

– Нена није дозволила да син живи са Шаулићима, него је тражила да им они направе кућу. То је било 1978. године, Шабан и Гоца су дали 100. 000 марака за зидање куће, а касније су плаћали алиментацију за Роберта до његове 18. године – тврди извор.

 

Извор: Курир/srbijadanas.com