Издвајамо Србија

ПРОГОВОРИО 20 ДАНА ПОСЛЕ НЕСРЕЋЕ: Сарапа причао о Деи, па открио ТАЈНУ ИНФОРМАЦИЈУ са интензивне неге!

Двадесет дана после тешке саобраћајне несреће у којој је аутобус откинуо руку, водитељка Деа Ђурђевић и даље се налази у шок соби, а чак ни најближи не могу да је виде, осим кроз стакло лекарске собе. Иако се надају најбољем, породица и пријатељи тешко повређене водитељке избегавају да у јавност износе детаље њеног опоравка

Фото: Инстаграм принтскрин

Њен колега и пријатељ Предраг Сарапа за „Еспресо“ прича о томе како му све теже пада читава ситуација и медијски притисак који све то прати. Иако невољно, познати водитељ је објаснио шта је то што га највише тишти и због чега му сметају којекаква питања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Немојте се љутити, али морате да разумете. Мене ово све много боли. Зову оданде, одавде, питају разне глупости, и то ме онда ужасно разбесни. Ужасно ми је тешко,а поред свега имам потребу да је заштитим. Разумите, она није моја колегиница, она је моје дете. Ја њу доживљавам тако. Деа је за мене као ћерка. Каже она мени: „Ћале, биће и овога и онога у животу, али ти си мој ћале. Јел прихваташ то да будеш мој ћале?“ Ја кажем: „Шта имам да прихватам, ја сам твој ћале до краја живота!

– Деа је и даље на интензивној нези, и то ће тако до даљњег да буде. С друге стране, очекујемо да ће све доћи на своје место. Лекари су изузетни и раде свој посао. Никад боље лекаре нисам ни срео ни видео и могу само да кажем да се надам да ће јако брзо она добити свој прави третман у брзом опоравку. За сада је то и даље интензивна нега која је и даље неминовна. Човек и кад сломи руку, па могу да га држе наинтензивној дуго, а ово су јако тешке телесне повреде и ово је јако болно и за мене и за читаву редакцију – каже Сарапа и објашњава шта му је ипак дало позитиваност, и шта га одржава да мисли да ће све бити у реду.

– Нема грађанина који ми није пришао на пијаци да ме пита за њу, да пита како сам ја и како сам све то поднео. Ти људи су толико фини, и толико брину о тој младој девојци да сам схватио да је то нешто што смо пренели на људе који нас гледају. Да смо успели кроз наш програм да постанемо блиски толико народу, да се толико идентификују са целом ситуацијом која је изузетно тешка за њу, и за све нас. И ми и јесмо народски људи, и она и ја. Ми нисмо никаква елита, ми смо најобичнији људи – искрен је Сарапа, и истиче ствар због које је сигуран да ће се све ово по Деу завршити најбоље могуће.

Извор: Информер/Ало