Издвајамо Србија

ШАБАН ЈЕ ВИШЕ ВОЛЕО КУЋУ У КОЈОЈ ЈЕ ОДРАСТАО НЕГО ВИЛУ: Да није било ОВОГ никад не би постао КРАЉ НАРОДЊАКА (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин dailymotion.com

Естраду и целокупну јавност у региону потресла је вест о погибији једног од најбољих певача на овим просторима Шабана Шаулића, који је настрадао у саобраћајки у Немачкој.

Шабан је рођен у Шапцу, а када је Шабан последњи пут гостовао код Огњена у емсији причао је о свом детињству, те је екипа ове емисије тада посетила родни дом овог певача.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певач је истакао да је ова кућа недавно и обновљена, и да се изградила нова. Ипак, признао је да је више волео стару кућу јер га је асоцирала на детињство, а присетио се и да је у дворишту тада постојала нека чесма које сада ту више нема.

„Првобитна кућа је срушена, волео сам је највише на свету. На углу су биле 4 кафане, ми смо то обожавали. Ту је било помодарство да свака кафана има по 3, 4 конобарице, које смо волели“, причао је Шабан, а онда открио да је био добар у математици током школских дана.

Шабан је, како су пренели београдски медији, као да је предосетио смрт па је пре три месеца саставио тестамент. Он је мислио на све па је тако вилу на Дедињу, вредну милион евра, оставио супрузи Гордани, три стана у Београду оставио је по сваком детету, а мислио је и на унучад.

– Тестамент је сачињен у њиховој породичној кући, у Гоцином присуству. У њему је изричито навео да супрузи оставља вилу вредну милион евра, у којој има доживотно право уживања, након чега је наслеђују деца и унуци. Поред тога, кућу у Крчедину оставио је унуцима, док је три стана у Београду расподелио на троје деце: Михајла, Илду и Санелу.Наводи се да је Шабан у тестаменту стриктно навео да кућа на Дедињу и имање у Крчедину не могу да буду продати, док деца са становима могу да раде шта желе. Поред непокретне имовине, Шаулић је овластио супругу да располаже уштеђевином на рачунима отвореним на његово име. Према тврдњама пријатеља породице, на тим рачунима има најмање 500.000 евра и тај новац припашће Гордани Шаулић.

 

Извор: Курир.рс