Издвајамо Србија

ШАБАН ПРИЧАО О ДЕИ ДАНИМА ПРЕ СМРТИ: Кажу да се увек ТРИ НЕСРЕЋЕ десе једна за другом!

Не сањајући да ће само девет дана након разговора о Деи Ђурђевић и он доживети саобраћајну незгоду, која ће по њега бити фатална, Шабан Шаулић распитивао се о стању младе водитељке

Наиме, Шабан је у разговору са једном новинарком 9. фебруара питао за стање младе водитељке коју је 7. фебруара ударио аутобус испред болнице „Др. Драгиша Мишовић“ и том приликом јој откинуо руку. Деа је непосредно пре него што ју је ударио аутобус, имала мањи удес у ком је у њен аутомобил ударило друго возило којим је управљала једна жена. Шабан је о Деиној трагедији говорио са тугом у гласу истакавши да га је то веома потресло:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Баш сам се узнемирио кад сам то прочитао. Ето, да настрада тако ни крива ни дужна. Како су то чудне околности биле, замислите, она прво удари жену, па онда њу удари аутобус и у тај аутобус удари опет возило. Кажу да увек мора да се три несреће десе једна за другом. Видим, сви је подржавају, значи да је много добро дете.

Шабан Шаулић само осам дана након овог разговора страдао је у Немачкој када је у његов аутомобил ударило возило којим је управљао 34-орогодишњи немачки држављанин који је био под дејством алкохола.

 

Извор: Информер/Република