Издвајамо Регион

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА СПЛИТСКОГ ОДБОРНИКА: Делије драге, какво је море у фебруару?

Градски одборник у Сплиту и члан странке Неовисни за Хрватску Мартин Паук јуче је на Фејсбуку навео да су ватерполисти Црвене звезде сами криви за напад у том граду.

Бројни хрватски званичници осудили су напад на ватерполисте Црвене звезде у Сплиту. Међутим, било је оних који сматрају да су млади спортисти сами криви за инцидент. Један од њих је и Мартин Паук.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је навео да сплитски ватерполисти, када су дошли у Београд, нису у граду носили клупска обележја и да су чинили све да избегну конфликт и провокације.

„Јесте ли примијетили разлику између хрватских ватерполиста који дођу у Београд, обуку цивилну одјећу без икаквих навијачких обиљежја те уз то још наруџбу кажу на језику домаћина како би се уклопили Мартин Паук је навео да сплитски ватерполисти, када су дошли у Београд, нису у граду носили клупска обележја и да су чинили све да избегну конфликт и провокације., а са друге стране понашање српских ватерполиста који се шепуре сплитском Ривом у дресовима Црвене Звезде са ставом ‘види нас колики смо, не може нам нитко ништа‘“, нагласио је Паук.

Имао је поруку за ватерполисте Звезде:

„Е па ‘делије’ драге, сигуран сам да бисте, да сте у миру прошетали Ривом у суботу у подне, негдје код фонтане стали, направили селфие и ставили га на инстаграм те се ку**или својим јаранима у Београду и поносно им причали како сте прошетали центром Сплита у дресовима Звезде, а да вам нитко није ништа могао јер сте ‘моћни’, ‘огромни’, ‘снажни’. Сада им бре причајте какво је море у фебруару“, навео је Паук.

 

Извор: Индекс.хр