Издвајамо Србија

Трифуновић позива на нову окупацију Србије од стране велике силе, амбасадор обећао ПОДРШКУ!

Новоизабрани лидер ПСГ-а Сергеј Трифуновић затражио је од САД да се умешају у унутрашња питања Србије!

По директном налогу Драгана Ђиласа и Бошка Обрадовића лидер ПСГ Сергеј Трифуновић цинкари своју земљу и тражи да се САД умешају у политичке односе у Србији.

Такав позив могао би лако да доведе до новог покушаја окупације Србије од стране Америке.

Све је почело поруком коју је Кајл Скот објавио на свом Твитер профилу, у којој наводи добро познате флоскуле о подршци Вашингтона на путу Србије ка Европској унији.

– САД ће наставити да пружају помоћ Србији у превазилажењу кључних препрека ка чланству у ЕУ, укључујући и помоћ у побољшању области као што су владавина права, ефикасност правосуђа и јавне управе као и у борби против корупције – написао је на свом Твитер профилу амерички амбасадор у Србији Кајл Скот.

Фото: Јутјуб

Врло брзо у расправу се укључио и Сергеј Трифуновић, који се Скоту пожалио на систем у Србији.

– Бојим се, ваша екселенцијо, да владавина права овде поодавно не постоји. Бојим се да имамо режим много аутократскији, тупљи, покваренији и малигнији него Милошевићев. На крају крајева, на власти су његови најбољи ученици. Да не буде касно.

Сергеј Трифуновић недавно се састао са групом опозиције и америчким обавештајним службама у хотелу Хилтон, где су више сати разговарали.

“Ало!” је писао о сумњивом састанку, са којег постоје и фотографије као докази, а који је је интересантан и службама безбедности државе Србије.

 

Извор: Ало