Издвајамо Србија

Трифуновић позива на нову окупацију Србије од стране велике силе, амбасадор обећао ПОДРШКУ!

Новоизабрани лидер ПСГ-а Сергеј Трифуновић затражио је од САД да се умешају у унутрашња питања Србије!

По директном налогу Драгана Ђиласа и Бошка Обрадовића лидер ПСГ Сергеј Трифуновић цинкари своју земљу и тражи да се САД умешају у политичке односе у Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такав позив могао би лако да доведе до новог покушаја окупације Србије од стране Америке.

Све је почело поруком коју је Кајл Скот објавио на свом Твитер профилу, у којој наводи добро познате флоскуле о подршци Вашингтона на путу Србије ка Европској унији.

– САД ће наставити да пружају помоћ Србији у превазилажењу кључних препрека ка чланству у ЕУ, укључујући и помоћ у побољшању области као што су владавина права, ефикасност правосуђа и јавне управе као и у борби против корупције – написао је на свом Твитер профилу амерички амбасадор у Србији Кајл Скот.

Фото: Јутјуб

Врло брзо у расправу се укључио и Сергеј Трифуновић, који се Скоту пожалио на систем у Србији.

– Бојим се, ваша екселенцијо, да владавина права овде поодавно не постоји. Бојим се да имамо режим много аутократскији, тупљи, покваренији и малигнији него Милошевићев. На крају крајева, на власти су његови најбољи ученици. Да не буде касно.

Сергеј Трифуновић недавно се састао са групом опозиције и америчким обавештајним службама у хотелу Хилтон, где су више сати разговарали.

„Ало!“ је писао о сумњивом састанку, са којег постоје и фотографије као докази, а који је је интересантан и службама безбедности државе Србије.

 

Извор: Ало