Издвајамо Србија

ТУЖНО! РОБЕРТ ЈЕ ТЕШКО БОЛЕСТАН: Комшије му скупљају паре за лечење, а ево како он зарађује!

Нема довољно новца за адекватну исхрану и лекове…

Краљ народне музике Шабан Шаулић сахрањен је у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду! На вечни починак дошао је да га испрати и ванбрачни син Роберт Шаулић, који се никада раније није појављивао у јавности због чега је скренуо велику пажњу јавности на себе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За живота, према речима Шаулићевог бубњара Саше Иметовића Бате, Шабан је давао 500 евра месечно свом ванбрачном сину. Роберт живи у Зрењанину заједно са једном бабом, о којој бубњар легендарног певача не зна ништа.

Према незваничним информацијама, Шабанов син Роберт, има великих здравствених проблема и тешко је болестан. Његове комшије наводе како је последњих месеци више био у болничком кревету, него што је време проводио код куће.

Такође, према наводима, Робертово здравље се мало побољшало након болничког лечења, али ванбрачни син Шабана Шаулића кроз две до три недеље поново би требало да се врати у болницу, јер му се стање погоршава.

Како наводе блиски људи, Роберт Шаулић нема довољно новца за адекватну исхрану и лекове. Такође, комшије хвале Роберта говорећи како је веома вредан човек, због чега људи из Шаулићевог комшилука већ дуже време скупљају новац како би му обезбедили лагоднији живот.

Комшије наводе и да Роберт сада често чува старе и болесне људе, који му дају новац како би преживео.

 

Извор: Пинк/Р.Ј.