Издвајамо Србија

У ГРОБ НОСИМ ТАЈНУ ШТО ЈЕ ЛЕТЕО У ДИЗЕЛДОРФ: Менаџер одговорио на оптужбе да га Шабанова породица КРИВИ ЗА трагедију

Јасно и гласно.

У медијима се појавила информација како је породица Шабана Шаулића наводно бесна на његовог менаџера Сабита Дервишевића и то зато што није послао возача и аутомобил по певача да га одвезе до аеродрома кобног јутра када се догодила несрећа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он наводно породици није ни саучешће изјавио, нити им је пришао на сахрани (шта је још наведено у том тексту и зашто је упитан лет за Дизелдорф.

Сабит се сада огласио на Фејсбуку и порекао је те наводе. Он тврди како је био у капели на сахрани, а потом је додао да ће тајну због чега је Шаулић летео преко Дизелдорфа највероватније понети у гроб.

Posted by Sabit Dervisevic on Wednesday, February 20, 2019

– Само да ми је знати ко је тај саговорник? Вероватно је ћорав па ме није видео у капелици на Новом гробљу! Можда и у гроб понесем тајну због чега је мој пријатељ летео преко Дизелдорфа! Ово је више него срамно – поручио је Сабит, а један од његових пријатеља на Фејсбуку је иронично упитао у коментарима „да ли је Дервишевић платио Турчина који се закуцао возилом“.

У расправу се потом укључио и извесни М. Б, Сабитов пријатељ на Фејсбуку, који је написао да је лично он те кобне ноћи одвезао Шаулића за Билефелд.

– Ја сам лично ту ноћ одвезао Шабана и Слободана за Билефелд, пошто је Шабан одлучио да ће спавати у хотелу у Билефелду,а не у Дизелдорфу као што је договорено. Према томе, нико од нас није могао да ту нешто промени, нити Саша нити ја који је требало да га вратим. Сама Шабанова одлука – написао је М. Б.

Иако се Сабит није оглашавао за медије, он је то урадио на Фејсбуку у неколико наврата. Ово је био његов пост када је сазнао трагичне вести.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Posted by Sabit Dervisevic on Sunday, February 17, 2019

Сутрадан је послао последњу поруку свом пријатељу.

– Краљу мој, давно је била 70 и нека – написао је у сузама.

Потом се опростио и од Мирсада Керића.

Sudbina je tako htjela, da vas spojim i da zajedno odete, i da vam napravim zadnji radni dan.Braco Moja.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭Nikada vas necu zaboraviti😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Posted by Sabit Dervisevic on Monday, February 18, 2019

– Судбина је тако хтела, да вас спојим и да заједно одете и да вам направим последњи радни дан. Браћо моја. Никада вас нећу заборавити – написао је менаџер.

И последње што је објавио пре оглашавања о спекулацијама у вези са Шабановом смрти били су поздрави преминулим пријатељима.

 

Извор:  srbijadanas.com