Издвајамо Србија

УБИЈЕН ПРЕДСЕДНИК АМСС: Генерални секретар га изрешетао, па сео у његову фотељу и убио се!

Сукобу је према незваничним информацијама присуствовала још једна радница АМСС-а која је из страха за свој живот скочила кроз прозор

Генерални секретар Ауто-мото савеза Србије Предраг Ђурђев (43) убио је нешто пре 14 часова са осам хитаца председника АМСС-а Мирка Бутулију (43), а потом сео у његову фотељу и пуцао себи у главу!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, Ђурђев је убио шефа са четири метака у тело, и једним у главу.

Сукобу је према незваничним информацијама присуствовала још једна радница АМСС-а која је из страха за свој живот скочила кроз прозор и задобила теже повреде. Није познато шта је мотив трагедије, али према изјавама очевидаца Ђурђев је био у нервном растројству.

Полиција обезбеђује место пуцњаве у Рузвелтовој.

Према саопштењу МУП око 14.40 часова пријављено је да је у згради Ауто-мото савеза Србије у Рузвелтовој улици дошло до пуцњаве из ватреног оружја. Полиција је одмах изашла на место несреће, а према првим информацијама Бутулија је подлегао повредама у Ургентном центру.

Бутулија је према свим извештајима пословања успешно водио АМСС годинама. Био је успешан директор савеза који је АМСС подигао на високи професионални ниво. Бутулија је низао пословне успехе, а 2017. године изабран је за члана једног од два најважнија тела Светске аутомобилске федерације (ФИА) – Светског савета за мобилити и туризам (Wорлд цоунцил фор мобилитy анд тоурисм – WЦАМТ).

То је био први пут да је представник земаља нашег региона изабран за члана овог тела.

 

Извор: Еспресо.рс