Издвајамо Србија

УЖАС У ГРАДСКОМ ПРЕВОЗУ! Манијак напао студенткињу, путници је једва спасили!

Студенткиња из околине Обреновца једва је спашена од помахниталог сексуалног манијака, који ју је јуче напао у пуном аутобусу на линији 860, од Савског трга до њеног града. Она се после напада налази у тешком психичком стању, а највише страхује што напасник још није ухваћен!

– Синоћ око 22 часа дечко ме је испратио до аутобуса, и нисам могла ни да наслутим шта ће ми се после десити. Напао ме је сексуални манијак, и то пред свим осталим путницима. Као бесан је кренуо на мене! Урлао је да жели да буде са мном, да не може да издржи и да је болестан. Људи су скочили да ме бране, али нису могли да га одвоје од мене. Викао је: “Друштво је криво што сам овакав! Желим да се опустим поред тебе! – прича несрећна девојка.

Она каже да ју је на крају спасио неки младић, који је успео да је одвоји од манијака, али је напасник после инцидента побегао из возила.

– Синоћ и данас сам већи део времена провела у полицији, морала сам да дајем изјаве. Под великим сам стресом и цео дан пијем бромазепаме, а што је најгоре, напасника још нису ухватили. Не могу да верујем да се све то десило у аутобусу пуном људи, каже ова студенткиња, која се нада да ће преступник бити што пре пронађен.

 

Извор: Курир

loading...
Loading...