Издвајамо Србија

УЖАС У ГРАДСКОМ ПРЕВОЗУ! Манијак напао студенткињу, путници је једва спасили!

Студенткиња из околине Обреновца једва је спашена од помахниталог сексуалног манијака, који ју је јуче напао у пуном аутобусу на линији 860, од Савског трга до њеног града. Она се после напада налази у тешком психичком стању, а највише страхује што напасник још није ухваћен!

– Синоћ око 22 часа дечко ме је испратио до аутобуса, и нисам могла ни да наслутим шта ће ми се после десити. Напао ме је сексуални манијак, и то пред свим осталим путницима. Као бесан је кренуо на мене! Урлао је да жели да буде са мном, да не може да издржи и да је болестан. Људи су скочили да ме бране, али нису могли да га одвоје од мене. Викао је: „Друштво је криво што сам овакав! Желим да се опустим поред тебе! – прича несрећна девојка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она каже да ју је на крају спасио неки младић, који је успео да је одвоји од манијака, али је напасник после инцидента побегао из возила.

– Синоћ и данас сам већи део времена провела у полицији, морала сам да дајем изјаве. Под великим сам стресом и цео дан пијем бромазепаме, а што је најгоре, напасника још нису ухватили. Не могу да верујем да се све то десило у аутобусу пуном људи, каже ова студенткиња, која се нада да ће преступник бити што пре пронађен.

 

Извор: Курир