Издвајамо Свет

ВЕЛЕОБРТ КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО САД: Тужилац из Сан Антониа тврди да вакцине изазивају аутизам

Pixabay.com

Став да би сва деца требало да се вакцинишу како би одржала свој имунитет је жестоко оспораван од стране људи који имају чврста мишљења на обе стране дебате. Међутим, једно од најспорнијих питања везаних за вакцинацију јесте да ли одређена вакцина – најчешће вакцина против заушки и рубеола (ММР) – може изазвати аутизам?

Неки научници – посебно они који имају везе са фармацеутском индустријом – жестоко су тврдили да су све вакцине безбедне и да нема доказане везе између вакцинације и аутизма.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Други угледни научници тврдили су, једнако одлучно, да постоје стварне опасности од вакцине – што потврђују и сами произвођачи вакцина – и да постоје опипљиве везе између вакцина и развоја аутизма.

Свакако постоји велики број доказа из прича породица које су гледале своју срећну, живу, “нормалну” децу која се мењају преко ноћи, након примања вакцине.

Имамо пример изричитог супротсављања вакцинисиња, објављеног у Натурал Хеалтх 365, окружног и главног тужиоца за Сан Антонио, Текас, Нико Лахуда, који је нажалост имао лично искуство о разорним ефектима вакцина на његово двоје деце.

Успешни и срећни… док се не вакцинишу

Лахуд каже да би се осећао “угодно” када би представио кривични случај на основу снажних доказа које је лично приметио потврђујући везу између аутизма и вакцина.

Мерриам Wебстер дефинише посредне доказе на следећи начин:

Докази који настоје да докажу чињенице доказивањем других догађаја или околности, који пружају основу за разумни закључак о настанку предметне чињенице.

Обиље таквих доказа довољно је да се докаже случај, чак и када не постоје директни докази – као што је ДНК или отисак прста.

Огромна количина индиректних доказа о повезаности вакцина и аутизма је више него довољна да се докаже да вакцине заиста изазивају аутизам. Хиљаде породица може потврдити чињеницу да су њихова деца била нормална, срећна деца пре него што су примили ММР или неку другу вакцину. Неки чак могу дати и видео-снимке који доказују драматичне промене њихове деце након вакцинације.

Лахуд је видео ову врсту посредних доказа у својим и многим другим породицама.

Натурал Хеалтх 365 преноси:

Лахуд даје преглед вакцинационих повреда које су претрпели обоје, и његова ћерка Маја и његов син Мајкл.

Према Лахуду, Маја је била напредна, здрава беба док се није вакцинисанла. Затим је добила осипе на кожи и тешке екцеме, а понекад је морао бити будан по целу ноћ како би спречавао да се чеше све док не прокрвари.

Син Мајкл је био здрав и друштвен до своје 18-месечне вакцинације. Одмах након тога почео је неконтролисано да се цима. Још више алармантно, он је престао да успоставља контакт очима, заједно са показивањем успорених моторичких и језичких вештина повезаних са спектром поремећаја аутизма.

Лахуд је рекао продуцентима филма Ваxxед: “У неком тренутку након вакцинације видите друго дете.”

Лахуд тврди да његови блиски пријатељи, укључујући и научника који ради за фармацеутску кућу Мерк, и његова супруга – која је медицинска сестра, одбијају да се њихова деца вакцинишу. Такође каже да познаје и друге породице чија су деца била срећна и успешна до вакцинације, након чега су се развили озбиљни здравствени и други проблеми.

Главно питање је распоред вакцине

За многе родитеље и заговорнике природног здравља није реч о индивидуалним вакцинама, већ о начину на који се комбинују, распореду по којем се дају бебама и лудачком моделу ЦДЦ-а који позива да деца приме на десетине вакцина .

Није неразумно захтевати да вакцине буду сигурне и без опасних адитива и додатака и да се дају на начин који неће представљати опасност за најугроженије чланове друштва: нашу децу.

NaturalHealth365.com

VaxxedTheMovie.com

БОНУС ВИДЕО