Издвајамо Србија

ВОДИТЕЉКА СЕ ПРОБУДИЛА ПОСЛЕ ТЕШКЕ ОПЕРАЦИЈЕ У ШОК СОБИ: Ово су прве речи које је Деа изговорила (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Деа Ђурђевић пробудила се после тешке операције у шок-соби. Свесна је и комуницира. Прве речи које је изговорила биле су:

“Хвала Богу да сам жива”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Деа Ђурђевић јутрос је доживела тешку саобраћајку код болнице “Др Драгиша Мишовић”. Задобила је тешко оштећење руке, када је на њу налетео аутобус. Операција је успешно завршена и рука је пришивена.

View this post on Instagram

#love ❤️

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

Деин дечко и колега Младен Мијатовић том приликом изјавио је за домаће медије:

“Захваљујем се комплетном лекарском тиму који је радио, медицинском особљу, Хитној помоћи, полицији на професионално обављеном послу и максималном залагању које су исказали. На овај начин је још једном показано да у Србији раде врхунски стручњаци. Захвалио бих се и свима који су се распитивали за Деино здравље и слали подршку, како колеге, тако и људи свих других професија”, каже Младен који је Деу видео пре операције, али не и после: “Најтеже је прошло, оптимиста сам и верујем да ће све у најскоријем периоду бити у реду и да ће се брзо вратити на телевизијске екране”, закључио је он.

Када је аутобус храбру Деу покупио на тротоару и откинуо руку, она је села поред аута и чекала хитну помоћ. Како је Курир тада сазнао, водитељка је све време била свесна, а поред тешке повреде руке, њој је сломљена и бутна кост.

Наиме, када је прво дошло до судара путничких возила Деа, која је била за воланом, изашла је из возила да са другим возачем провери и утврди штету. Утом је наишао аутобус који је налетео на водитељку и ударио је док је стајала на тротоару.

 

Фото: Инстаграм принтскрин

Извор: Курир.рс/Љ.С