Издвајамо Србија

ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО О КОСОВУ: „Ужасно сам забринут за НАШ НАРОД! ЛУДИЛО АЛБАНАЦА НЕ ПРЕСТАЈЕ!“

Фото: Јутјуб

Ужасно сам забринут за наш народ, јер лудило Албанаца не престаје, рекао је вечерас председник Александар Вучић гостујући на Хепи телевизији.

– Ужасно сам забринут за наш народ, лудило међу Албанцима не престаје – рекао је Вучић и подсетио да је говорио да ће увођење такси бити велики проблем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је додао да не може да каже да су Американци били некоректни, али да га чуди што се Албанци тако понашају према њима, као и оно што ради ЕУ.

Он је међутим, поновио да мора да води рачуна шта и како каже, јер би „све друго Србију доводило у опасност, а то, каже, не смемо да радимо“.

А кад је реч о значају косовског питања, поменуо је, између осталог, да о томе сведочи и чињеница да су стране службе, али и пристински медији изузетну пажњу посветили протесту који је у суботу одржан у Косовској Митровици, а на којем је, како је навео, било 76 људи, од тога 23 новинара.

Остало су, како је рекао, били одборници са листе ГИ СДП и чланови њихових породица, као и Рада Трајковић…

– Постигнут је велики успех тим скупом. То је била велика вест у албанским медијима – приметио је, те додао да је дан пре тога у шетњи било 6.000 људи, који су тражили укидање такси и право за српски народ.

Албански медији су томе посветили један пасус или нису уопсте известили, јер их српска мука није уопсте интересовала.

– Све то радите да бисте оцрнили свој народ. Што то радите против своје земље и народа, што то радите људи – упитао је Вучић, наводећи да су их „политички лидери из Београда на то натерали“.

А његово је у свему томе, како каже, да ћути и да трпи и да од свакога чује рузну реч, а да никога не сме да увреди.

 

Извор: Тањуг