Занимљивости Издвајамо

За 2 дана стижу ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ! Сазнајте каква СУДБИНА очекује ваш хороскопски знак!

Фото: Pixabay.com

Изненадни преокрети на пољу љубави, брзоплетост…

Хороскоп за млад Месец у знаку Водолије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ован

Очекују вас лепа дешавања са пријатељима, путовањима, новим учењима, идејама. Постоје могућности да ступите у неку нову групу, покренете креативан рад или неку идеју. Све што покренете везано за студирање, ширење филозофије, религије и виших учења и знања сада је врло успешно.

Бик

Имате идеалне прилике да управљате финансијама и да трансформишете досадашње финансије. Многе особе сада вам могу пружити подршку када је посао у питању. Нека особа од ауторитета ће вам дати ветар у леђа. Битне изненадне промене се вама дешавају и светлост будућности вас сада може обасјати.

Близанци

Код вас је велика прилика нових идеја, проналаска, учења, путовања, нове филозофије, планови и то све уз подршку партнера који ће вам бити врло наклоњен. И вама ће много лакше бити да се презентујете и дате своје знање и умеће до успеха. Многи Близанци сада могу имати изненадну срећу и успех.

Рак

Вама се пружа одлична прилика за неке финансијске трансакције, кредите и решење неких препрека на путу вашег успеха. Свакодневница је доста изражена кроз срећне активности и она прети да не претерујете ни у чему, а посебно у храни.

Лав

Идеална прилика да ви покажете емоције према вашем партнеру, јер многе особе сада баш могу да се договоре шта и како даље. Поједине особе могу пожелети да имају дете или да, ако већ имају децу, буду блиски и емотивни према њима. Многи слободни Лавови сада могу упознати потенцијалног партнера.

Девица

Многе Девице могу бити емотивне када је породица у питању и жртвовати се за једног родитеља. Чак можете добити неку нову визију или решење како у свакодневници да поједноставите ствари и окренете нови лист у свом животу. Како је ваше поље у Водолији, онда се тај млад Месец може манифестовати да будете срећни или несрећни, што опет зависи од ваше личне наталне карте и аспеката.

Вага

Код вас се млад Месец дешава у пољу љубави, деце, креативног рада и спорта па се ту могу дешавати разне изненадне промене. Како су Јупитер и Меркур у подршци, ви можете изненада донети неки закључак када је комуникација у питању или браћа и сестре могу изненада да вам нешто саопште. Генерално гледано, све се дешава изненада и брзо.

Шкорпија

Код вас се дешавају неки нови почеци у кући, генетици и са једним родитељем. Многе особе сада могу имати финансијску помоћ од родитеља, ауторитета или некога од кога најмање очекујете. Јака интуиција је доста наглашена.

Стрелац

Ви имате битне комуникације, договоре, преговоре са родбином која вас може подржати, а и не што опет зависи од ваших личних аспеката. Ви се целе године морате чувати негативног аспекта од Нептуна из Риба који вам може дати збрку, маглу и преваре. Многе сарадње и комуникација се отвара са иностранством па пазите на комуникацију и договоре.

Јарац

Ви сте у врхунцу када је ваша материјална кућа у питању, можете бити задовољни са изненадном срећом која вам долази. Како је активно и ваше дванесто поље и Јупитер у њему као анђео који вам чува леђа и гура вас напред у непознато, све се може десити изненада. Венера је у вашем знаку и даће вам срећније импулсе у свему.

Водолија

Код вас се дешава овај моћни млад Месец и његове добробити, па то треба свакако да искористите и покренете нове планове, групе, визије, нову политику живота. Оно што је важно нагласити, он ће утицати на ваш психички и физички изглед где ви можете бити срећни и задовољни собом што је јако тешко за вас јер увек стремите нечему новом и оригиналном. Чувајте се еуфорије или потонућа.

Рибе

Овај млад Месец се дешава у вашем дванаестом пољу, што је ваша подсвест, снови, машта и многе психичке споне се повезују са вашом десетом кућом која представља вашу каријеру, једног родитеља или ауторитет па се ту дешавају ова Месечева изненадна покретања. Имате подршку Јупитера из Стрелца. Само поједине Рибе треба да се чувају обмана,илузија и других превара или да то оне не раде, што опет зависи од вашег личног хороскопа и аспеката.

 

Извор: Lovesensa.rs/Б.З.