Издвајамо Спорт

ЗЕМЉОТРЕС НА КАЛЕМЕГДАНУ: Две бомбе пале, ЗВЕЗДА доводи два РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА СРБИЈЕ! (ФОТО/ВИДЕО)

Милош Теодосић (Фото: Јутјуб)

Црвена Звезда је јуче потписала капитално појачање пред наставак сезоне и борбу за трофеје, стигао је амерички кошаркаш Кеј Си Риверс, који покрива позиције 2, 3 а по потреби и плеја.

Међутим ту није крај, српски шампион ће чини се по најавама у трку за титуле ући никад јачи, наиме амерички спортски коментатор Адриан Војнаровски је на Твитеру објавио да су црвено-бели потписали репрезентативца Србије Милоша Теодосића, који однедавно није члан Клиперса.

Фото: Твитер принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нема сумње ако се обистине ове тврдње, српски капитен би Звезду учинио првим фаворитом за освајање триплете и испунио дугогодишњу жељу Делија да обуче дрес вољеног клуба, као њен ватрени навијач.

Фото: Јутјуб

Ту се прича не завршава, Огњен Кузмић који је недавно довођен у везу са подгоричком Будућности, објавио је занимљив  видео „сторy“ на инстаграму, са сценом из филма „Ми нисмо анђели“, у којој Милорад Мандић Манда буди Николу Пејаковића речима:

„Добро јутро, звездо…“.

Подсетимо он је демантовао долазак у Будућност, рекавши да ако би се враћао у АБА лигу, само Црвена Звзда долази у обзир.

Кузмић је у сезони 2016/17 носио дрес Црвене Звезде и пружао је одличне партије, чак је био и МВП Евролиге за јануар 2017 године, потом је отишао у Реал Мадрид где је доживео тешку повреду, недавно се вратио на паркет, али нема одговарајућу минутажу и није искључено да жели промену средине.

Да ли је популарни Куз овим најавио повратак у црвено-бели дрес сазнаћемо врло брзо, у сваком случају никад занимљивији финиш прелазног рока, што је најавио и наш познати менаџер Мишко Ражнатовић.

 

Извор: Србија јавља