Издвајамо Србија

АТИНА И НИКА САЗНАЛЕ ДА ИМ ЈЕ БАКА ДИВНА УМРЛА: Цела породица се сели, а ево где ће девојчице ићи у школу…

Душко Тошић још се налази у Београду, где решава све њихове проблеме а од своје супруге Јелене се буквално не одваја. Пре неколико дана, пар је посетио једну приватну основну школу на Дедињу, у којој ће, како смо сазнали, Атина и Ника убудуће похађати наставу.

„Душко и Јелена су решили да ћеркама промене животно и радно окружење због свега кроз шта је њихова породица прошла. Пре свега због скандала чији је главни актер била управо Јелена, а онда и због изненадне смрти Дивне Карлеуше. Како деца у тим годинама у којима су Ника и Атина, знају да буду немилосрдна, да задиркују и оговарају, Тошић и Карлеуша су убеђени да тога у новој школи неће бити. Наиме, они су одабрали интернационалну школу у коју претежно иду странци, настава је на енглеском језику, и верују да нови другари њихових ћеркица неће знати ни ко су Јелена Карлеуша ни Душко Тошић, а камо ли шта им се у приватним животима дешавало“, испричао је извор близак певачици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одлуку да упишу ћерке баш у ту школу донели су и због локације на којој се налази.

„Душко и Јелена се до краја пролећа селе у вилу на Сењаку коју су купили од Драгана Стојковића Пиксија, а нова школа коју ће Атина и Ника похађати налази се на 5 минута одатле. Унутрашњи радови на кући се приводе крају, а Душко ће боравак у српској престоници искористити и за надгледање истих“, каже извор.

Школска година 10.000 евра

Школа у коју ће убудуће Атина и Ника ићи, спада у једну од најскупљих приватних школа у нашој земљи. Послује по интернационалном програму, настава је на енглеском језику, док се уче и додатна два страна језика. Једна школска година стаје око 10.000 евра, док се храна и превоз до школе и од школе до куће, додатно наплаћају, баш као и остале ваншколске активности, укључујући излете, књиге, боравак…

Извор: Курир.рс/Ало