Издвајамо Србија

БОЛЕСНА МАРИНА ПИШЕ ПЕСМУ ЗА ДИВНУ: Јелена је решила да покојној мајци посвети стихове, РЕЧИ кидају душу!

Фото: Јутјуб

Туга.

Јелена Карлеуша и даље је утучена због смрти мајке Дивне, а како би показала колико јој је мајка била значајна, планира да сними песму само за њу. Певачица је решила да уз Марину Туцаковић, која је била Дивнина пријатељица, уради баладу којом планира да се врати на сцену када за то буде спремна. Јеленина мајка је преминула због рака плућа, а певачица је свесна да ће морати да се врати на сцену. Она песмом жели мајци да се одужи што је увек била ту, и у добру и злу.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Карлеуша је замолила Туцаковићеву да јој напише емотивни текст, а Марина је ове наводе потврдила:

– Наравно да ћу услишити Јеленину жељу да напишем песму о њеној мајци. Још увек је рано да причамо о томе јер је Дивна недавно преминула и просто није прави тренутак за тако нешто. Мора да прође неко време. Немам још у плану како би тај текст требао да изгледа, то све зависи од тренутка када седнем да пишем – рекла је Марина, која ће Дивну памтити као жену „лафа“.

– Човек њу једноставно не може да заборави. Била је сила, лафица, велика жена, мој прави пријатељ. Увек је била позитивна и говорила је: „Само гледај право, не осврћи се.“ Многи су слушали и заволели Радио 202 баш зато што је била сјајна водитељ и својим гласом привлачила слушаоце – испричала је Марина.

Нема сумње да ће текст који Марина напише, а Јелена отпева бити један врло квалитетан пројекат, а текст кида душу на комаде. Дивна то и заслужује.

View this post on Instagram

Zelim vam laku i toplu noc…❤️⛄️❄️

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

 

Извор: srbijadanas.com/Информер