Издвајамо Србија

БОРИЛА СЕ ДО КРАЈА: Слика Дивне Карлеуше из болничке постеље ПОТРЕШЋЕ многе! (ФОТО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Дивнина тешка борба са опаком болешћу трајала је три године.

Дивна Карлеуша која је преминула данас у 61. години у свом стану услед тешке борбе са опаком болешћу, 2016. године хоспитализована је због тешког здравственог стања, а лекарима у Земунској болници јавила се тек пошто је почела да кашље крв. Кривац су биле цигарете.

View this post on Instagram

Baki…😞

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дивна је примљена у болницу због проблема с дисањем и плућима. Докторима је рекла да тај проблем има већ дуже време, али је мислила да је то пролазно или да је због прекомерног конзумирања цигарета. Код лекара је дошла тек пошто је почела да искашљава крв, због чега се баш успаничила. Три дана је лежала на одељењу и урађене су јој основне претраге, али тек кад буду готови сви резултати, доктори ће моћи да успоставе коначну дијагнозу. Код пацијената у таквом стању прво се сумња на туберкулозу, али то не мора ништа да значи – открива извор и додаје да су лекари убеђени да је Дивнино лоше здравствено стање последица прекомерног пушења.

– Она је заиста толико страствен пушач да је тражила да изађе из болнице после три дана јер није могла без цигарета. Кад јој је рађен преглед код специјалисте у ординацији, буквално је одмах потрчала напоље да запали цигарету. Доктор је био у шоку кад је то видео – прича извор из Земунске болнице.

Дивна Карлеуша се током боравка у болници фотографисала на болничком кревету и фотку поставила на свој Фејсбук профил.

Фото: Фејсбук принтскрин

Дивна Карлеуша изгубила је данас битку са опаком болешћу. Како је Пинк.рс први писао, Дивна је преминула данас око 12:30, у свом дому, после дуге и тешке болести. Екипа Хитне помоћи дошла је у Дивнин дом, али могли су само да констатују смрт. Јелену Карлеушу је ова тужна вест затекла у Аустрији, где је синоћ имала наступ.

 

Извор: Курир/Пинк.рс