Издвајамо Србија

БРАТ ДЕВОЈКЕ КОЈУ ЈЕ ДЕЧКО БРУТАЛНО ПРЕБИО ОТКРИО: Сви тврде да је Ивана бранила насилника а ово је ИСТИНА

Фото: Фејсбук принтскрин

У јавности се појавила прича да је Ивана Филиповић покушала да заштити Ђорђа Лацковића, који је осумњичен да је брутално пребио и то приликом пријема у болници.

Ивана, наводно, није хтела да призна како је повређена и како је добила опекотине већ је желела да каже како је задобила бројне повреде и опекотине по телу, већ је лекарима рекла да се повредила приликом пада. Тек када су лекари позвали полицију, она је признала да је пребијена под притиском искусних полицијских испитивача.

Преовладало је то што су јој полицајци рекли да је очигледно да је пребијена и да није пала, а након тога објаснили да би то могло да се понови. Међутим, Иванин брат каже да ништа од овога није тачно као и да девојка уопште није штитила свог напасника.

Фото: Фејсбук принтскрин

„Ивана у својој изјави није бранила Ђорђа и није тачно да је рекла да је пала на степенице како би га заштитила! Иначе, моја сестра је упркос свим повредама које има у стабилном стању и под константним је лекарским надзором“, рекао је он за Курир.

Иначе, Ивана је нападнута у новосадском стану где је живела заједно са дечком. Узрок напада је, највероватније, љубомора а у болници су јој установили да има вишеструке преломе ребара, нагњечење грудног коша и плућног крила, пробушена јој је плућна марамица а имала је и крв у плућима. Такође, девојка је задобила бројне опекотине од пегле по екстремитетима али и убоде и посекотине по бутинама.

 

Извор: Курир.рс/М.Ч.