Издвајамо Србија

БРУКА! МАРИЈА је донела победу и ЕВРОВИЗИЈУ у Београд, а од председника је добила СРАМОТАН ПОКЛОН!

Фото: Јутјуб

Донела победу нашој земљи, а овако су јој се одужили

Марија Шерифовић 2007. године победила је на Евровизији одржаној те године у Финској, сада већ чувеном песмом “Молитва”. Међутим, поред поноса и задовољства причињеног себи и свом народу, Марија каже да ништа друго није добила од своје земље Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шерифовићева је гостујући на хрватском каналу Н1, отворено рекла да је њена победа много донела држави, те да је управо своју земљу тада ставила и испред свог имена и презимена.

“Ја сам победила, али сам победила представљајући своју државу Србију по први пут, јер смо до тога били Србија и Црна Гора. Оно што је за мене најзначајније јесте да се мој народ после тога осећао посебним, поносним, име њихове државе је изговарано са поштовањем, следеће године је у Србију дошла велика количина туриста и људи који у ту државу не би дошли никада, можда. Тако да, заставу и име државе сам ставила испред свог личног презимена, зато што ће то за мене бити маратон где се представљају државе”, рекла је Марија.

Потом је уследило питање хрватске водитељке – како је Марији њена држава Србија вратила за све наведено и учињено.

“Никако! (смех) Никако… Али, ја не замерам. Знате зашто не замерам? Сада је већ историја показала да нешто код нас ту на Балкану и са вредновањем неких ствари које би требало да се вреднују, није у реду. Ту постоји нека грешка, у нашем генетском коду, и ја стварно не замерам. Ја сам од мог тадашњег председника Бориса Тадића добила бомбоњеру! (смех) То је све што сам ја од своје државе добила, али нема везе. Моја држава је добила више него што је требало ја да добијем у неком маркетиншком смислу, па Бога ми и у финансијском, и те како. Али, нема везе”, рекла је Марија.

 

Извор: Ало.рс