Издвајамо Србија

БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕНА ИВАНА ИЗАШЛА ИЗ БОЛНИЦЕ, НЕ ВРАЋА СЕ КУЋИ: Не иде код родитеља, већ код другарице. ОВО је разлог!

Фото: Фејсбук принтскрин

Језива прича из живота двоје младих

Ивана Филиповић (22), коју је Ђорђе Лацковић (24) монструозно претукао мотком, рукама, а потом палио по телу пеглом, у стану у Новом Саду отпуштена је данас из болнице у Сремској Каменици, али на опоравак неће неће отићи кући код родитеља, већ код другарице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сада смо је довели у стан, не жели ни са ким да разговара, нити да даје изјаве. Она је сада добро и расположење јој се доста поправило – каже Иванина другарица Љубица.

Како додаје, Филиповићева није више узнемирена због ужаса који је доживела од дечка са којим се забављала годину и по дана.

Фото: Фејсбук принтскрин

– Весела је и може да разговара – каже њена другарица.

И Иванина породица каже да су сада коначно мирни јер је Иванино стање добро.

– Отпуштена је из болнице и добро се осећа. Пошто ће и наредних дана морати на контроле, она је одлучила да остане у Новом Саду. За нас је најбитније да се она добро осећа – каже њен брат Иван.

Њена породица прошле недеље испричала је да су остали у шоку када су посетили ћерку у болници, да “изгледа страшно” и да “нема места где није плава од удараца”.

Несрећна девојка данас је отпуштена са Одељења Института за плућне болести у Сремској Каменици где се недељу дана опорављала од страховитих телесних повреда које јој је нанео дечко Ђорђе Лацковић са којим је живела.

Помахнитали Ђорђе се над несрећном девојком иживљавао сатима, мотком јој изломио ребра, секао је ножем по лицу и бутинама, бацио је на радијатор и пекао јој руке пеглом.

Он је истог дана ухапшен, а затим је изведен пред тужиоца у Основном суду у Новом Саду, након чега му је одређен притвор до 30 дана.

Фото: Фејсбук принтскрин

– Казао је да му је због љубоморе пао мрак на очи. Признао је да ју је дуго тукао, али да није ни био свестан колко је далеко отишао у томе – каже извор близак истрази.

Такође је додао да је тортуру и зверски напад над несрећном девојком започео око 11.30х, а Ивана је другарицу позвала у помоћ око 15 сати када је Лацковић изашао из стана како би се вратио на посао да би одвезао комби. На вратима јој је рекао да ће се “вратити да настави где је стао”.

Несрећна девојка једва је смогла снаге да позове другарицу која је одмах дошла у њен стан. Како је девојка испричала Ивану је затекла како непомично лежи у кревету, крвава и модра. Пресвукла ју је и одмах одвезла у болницу. Док су чекале на снимање, Лацковић је дошао испред болнице, викао на Иванину другарицу што ју је довела у болницу. Полиција је ту пресрела Лацковића који је на питање да ли је претукао своју девојку, рекао да није, да је сад дошао са посла. Међутим, на саслушању је признао шта је урадио, али је рекао да “није мислио да ју је баш толико претукао”.

Како се након тога писало, Лацковић је и раније насртао на своју девојку. Иванини пријатлеји испричали су да је он јако љубоморан младић и да јој је бранио свашта, као и да је редовно шамарао своју девојку, која га је штитила и из страха није пријављивала полицији.

Лацковић је, када је обавештен да је Ивана у болници због батина и тешких повреда које јој је нанео, позвао њеног рођеног брата и молио га да “умири сестру” и да у све “не мешају полицију”.

Лацковићу је након хапшења одређен притвор до 30 дана.

 

 

Извор: Блиц/ Ало.рс/ Б. П.