Издвајамо Србија

ДЕА ЂУРЂЕВИЋ ОПЕТ ОПЕРИСАНА: Њен вереник Младен се огласио, ево шта се дешава…

Водитељка ТВ Пинка Деа Ђурђевић још се опоравља на ВМА после тешке несреће коју је доживела, када јој је аутобус откинуо руку

Њен вереник, новинар Младен Мијатовић изјавио је да је здравствено стање водитељке добро и да све протиче у најбољем реду.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Опоравак иде својим током и све је по плану – рекао је Мијатовић за портал Пинк.рс.

У четвртак се појавила информација да је Деа око 12 часова, поново оперисана, а оперисао ју је професор доктор Марко Бумбаширевић.

Рађена је реинтервенција која је прошла успешно, а уз њу је тим лекара и стручњака, а она се сваким даном осећа све боље. Доктор је стигао на ВМА у јутарњим часовима, а процес је договорен неколико дана раније.

Тим доктора већ има у плану да Деи уради још једну хириршку интервенцију, где ће Деи бити санирана повреда кука. За сада нико не сме да посети водитељку, чак ни њен вереник, Младен Мијатовић.

Изолована је од света, па информације споља не могу да утичу на њено психичко стање, а и заштићена је од инфекција.

Мијатовић није желео да коментарише ове наводе медија.

Тешка саобраћајна несрећа догодила се испред КБЦ Драгиша Мишовић почетком фебруара, када су повређене три особе, међу којима је и водитељка „Новог јутра“ Деа Ђурђевић.

Доктори су рекли да се психичко стање водитељке није много мењало, те да очекује позитиван исход. Деа се налази на интезивној нези од 7. фебуара.

 

Извор: Новости/srbijadanas.com