Издвајамо Србија

Дивна је умрла пре 9 дана, а Ј.К.је САДА ДОНЕЛА ову ВАЖНУ ОДЛУКУ

Фото: Јутјуб

Још увек не може да се помири са губитком.

Јелена Карлеуша је одлучила да кућу своје покојне мајке Дивне никада не прода. Поп дива на тај начин жели да заувек сачува успомену на чувену водитељку Радио Београда , која је након вишегодишње борбе са раком плућа преминула пре девет дана у свом дому у београдском насељу Алтина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јелена је одувек истицала да јој је мајка центар света, па је њену смрт веома тешко поднела. Она је чврсто решила да Дивнину кућу никада не прода, а неће дирати ни ствари које је њена мајка имала у дому. ЈК жели да све остане нетакнуто, да би је то подсећало на мајку када буде посећивала њен дом – прича добро обавештени извор за „Информер“.

Јелена је мајци предлагала да се пресели у центар Београда, али је она то одбијала.

– Дивна није хтела да оде из те куће. Јелена и њен муж Душко су желели да јој купе луксузан стан у престоници, али водитељка није хтела ни да чује за то. Та кућа је на крају слепе улице и тамо је Дивна имала свој мир, који није желела да јој ико ремети – објашњава извор.

View this post on Instagram

Moje sve !!! ❤️❤️❤️

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

И Јелена је неко време живела у тој кући, па и сама има мноштво успомена одатле.

– Након што су се после седам година брака Јеленин отац и мајка развели, њих две су живеле у тој кући. Поп звезда је ту провела део детињства, а често им је у госте долазила Дивнина сестра Данијела, за коју је Карлеуша такође веома везана. Због свега тога, ЈК ће тај дом одржавати и посећивати га кад јој буде тешко – закључује извор.

 

Извор: Информер/srbijadanas.com