Издвајамо Србија

„ДОШАО СИ ОВДЕ ДА СЕ БОГАТИШ, ИДИ КУЋИ! ЛОПОВИ, ЛОПОВИ!“ Народ протерао Ђиласа са Косова! (ВИДЕО)

Драган Ђилас протеран је са Косова и Метохије где је покушао да убеди тамошње Србе да окрену леђа Србији! Ђиласа и његову екипу Срби су најпре извиждали а затим им поручили да оду са КИМ и да се више никада ту не враћају.

– Дошао си овде да скидаш кајмак и да се богатиш! Како те није срамота! Иди кући и немој да се враћаш више! Лопови, лопови – поручили су Срби Драгану Ђиласу и његовој екипи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ђилас је скоро све време седео у скупоценом аутомобилу јер није смео да изађе и стане пред грађане.

– Ђилас се разметљиво возикао луксузним БМW-ом, у ком се скривао од народа који га је пригодно дочекао – звиждуцима, како и доликује за једног од највећих политичких профитера у нашој националној историји и представника власти која је дала потврду једнострано проглашеној независности Косова, навела је Српска листа.

Фото: Јутјуб

У саопштењу се додаје да Ђилас „није дошао на Косово и Метохију да би дао допринос учвршћивању националног јединства или допринео политичкој кохезији Срба, а тиме капацитету нашег народа да се одбрани од све озбиљнијих претњи и изазова.“

– Ђилас је на Косово и Метохију дошао да народ свађа и разједињује управо на дан када Албанци на сваком кораку манифестују национално јединство, поклањајући се сенима људи који су за нас терористи, а за њих национални хероји.

Поставља се и питање зашто је Ђилас одлучио да баш дође баш у Лепосавић, који ће се ускоро наћи под најжешћим притиском Приштине, будући да се на територији те општине налазе најдрагоценија рудна налазишта и прерађивачки капацитети Трепче на северу Косова и Метохије. А ниједног тренутка није дигао глас и стао у одбрану нашег комбината од којег зависи опстанак трећине Срба на северу КиМ. Као што ни четири месеца од увођења антицивилизацијских такси ниједном није устао против те одлуке својих партнера из Приштине, нити дошао да нас подржи у тим протестима, наводи Српска листа.

У овој странци кажу да су уверени „да Ђилас није случајно изабрао ни време ни место посете Косову и Метохији.“

-Уверени смо да овде није дошао ни да храбри ни да бодри, већ да подбуњује и разједињује, и да овде организује протесте, али не против Приштине, већ против Србије. И када се већ одлучио да превали толики пут могао је да продужи до Преказа и поклони се сенима Адема Јашарија, јер тамо су они који једнако као он желе Србе ослабљене и разједињене, наводи Српска листа.

 

Извор: Б.А./Ало