Издвајамо Србија

ДРАМА У КАРЛЕУШИНОЈ КУЋИ: Јелена под лековима, ПАДА у несвест! Јеца и стално понавља ове речи

Туга…

Певачица Јелена Карлеуша скрхкана је болом након сазнања да је у 61. години њена мајка Дивна преминула. Након трагедије Карлеуша је са својим менаџментом одлучила да откаже све наступе у наредних шест месеци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У дому Јелене карлеуше настао мук. Извор који је добро упућен у читаву ситуацију, открио је до сада непознате детаље јавности.

Фото: Јутјуб

– Јелена не може никако да се смири. Сатима плаче и дозива своју Дивну. Тешко јој је пала ова читава ситуација јер је била везана за мајку, а бол не јењава – започиње причу добро обавештен извор за Ало и додаје:

– Како никако нису могли да је смире, Карлеуши су дали велику количину лекова за смирење, како би барем мало успели да је смире у овако тешкој ситуацији. То су све јаки медикаменти који ће јој помоћи да се барем на тренутак призове свести. Кренула је од стреса и шока да пада у несвест, али је све време њени најближи придржавају. Уз њу су њени најбољи пријатељи, као и колеге које свакодневно долазе у кућу да јој изјаве саучешће – наставља причу извор и описује како се Јелена понаша када јој неко уђе у кућу.

– Сви они који долазе да јој изјаве саучешће, дочекује их у свом дневном боравку, но не жели са њима превише да прича и да има било какву комуникацију. Убледела је, не проговара и само гледа у једну тачку. Уз њу је и њена тетка Данијела Дмитровић, рођена сестра покојне Дивне – потресно препричава призор из куће на Дедињу извор и за крај додаје да се ускоро очекује долазак супруга Душка Тошића.

 

Извор: Ало/srbijadanas.com