Издвајамо Србија

ДУШКО ХИТНО ПОЗВАО ЛЕКАРА! Ј.К. изгубила ГЛАС од туге за мајком, не може да се помири са тим да Дивне више нема!

Свима је било јасно да је код ње присутна огромна патња и да ће се тешко изборити са тим. Од туге је сама одсекла косу.

Јелена Карлеуша и даље се бори са огромном тугом коју осећа због губитка мајке Дивне Карлеуше. Стање поп диве је озбиљно, а томе сведочи и стуација да је од превеликог бола остала без гласа!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Свима је било јасно да је код ње присутна огромна патња када је виђена на сахрани своје мајке. Према сазнањима Курира, певачица се дан након сахране осећала мало боље, али се још увек налази под великим стресом.

За њу је Дивнина смрт била изненадна јер се њена мајка у последње време осећала добро, па самим тим ништа није указивало на ову трагедију.

„Јелена два дана скоро ништа није могла да говори, само је плакала и кукала за мајком. Међутим, после сахране мало је дошла себи, али на тренутак јој се појави проблем са гласом. Иако би нешто желела да каже, не може то да изусти, почне да замуцкује или уопште нема моћ говора. Њени најближи забринули су се због тога, настала је права драма, па су позвали лекара, који ју је посетио након сахране“, каже извор за Курир.

Бес и туга – сама се ошишала од очаја

Сви су приметили да је Јелена на комеморацију и сахрану дошла са кратком косом, што је било необично јер је на дан када је Дивна преминула на аеродрому сликана са косом до рамена. Кренула су нагађања да ју је сама одсекла, што се испоставило као тачно.

„Јелена је била очајна када је чула да је остала без маме. Прво је сатима ћутала, гледала у једну тачку, а онда је отишла у тоалет и после неког времена изашла скоро без косе на глави. Њени најближи ништа нису хтели да јој кажу, нису хтели да јој стају на муку, али је неко од њих позвао фризера да дође да то среди, јер су знали да мора да изађе у јавност. На сву срећу, она се мало прибрала и није више понављала такве ствари“, каже извор за Курир.

Певачица није ништа причала са доктором, већ су Душко и њен менаџер Зоран Бирташевић објаснили о чему се ради.

„И пре него што је видео Јелену, доктор је знао дијагнозу. Рекао им је да се глас повремено губи од превелике дозе стреса. Објаснио је да она то не може да контролише и да ће се све вратити у нормалу када се буде прибрала, а за то треба још неколико дана. Доктор им је рекао да се не брину и да морају да јој буду велика подршка у овим тренуцима“, наставља извор и додаје да ће ЈК, по савету лекара, накратко напустити Београд.

„Будући да је овде успомене вежу за Дивну и да је све то свеже, доктор је посаветовао Душка да би било најбоље да Јелена мало промени средину. Није важно где ће је одвести, најпожељније би било неко место пуно природе и где је мирно, јер њој је сада то најпотребније“, завршава извор за Курир.

Није стигла на сахрану – Драгана посетила Јелену

„Било је врло потресно када је Драгана дошла. Она и Јелена се годинама друже, а била је блиска и са Дивном. Драгана јој је дала велику подршку и посаветовала је да се држи и да мора да се бори за себе и своје ћерке. ЈК је много значио Драганин долазак у том тешком тренутку“, каже извор.

 

Извор: Курир