Спорт

ГРОЗНЕ РЕЧИ О НАЈБОЉЕМ ИГРАЧУ СВЕТА: Брутални НАПАД ЕНГЛЕЗА на Новака! „Изгубио је и он, али и тенис“!

Смишљени атак на првог играча планете у моменту кад је отпочео поход на Индијан Велс.

Новинар британског „Гардијана“, Kевин Мичел напао је у свом тексту Новака Ђоковића који је директно утицао на то да се први човек АТП тура Kрис Kермод повуче са функције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мичел не може да опрости Новаку што се залагао за давање мандата новом човеку из организације, иако су Рафаел Надал и Роџер Федерер рецимо били за продужетак његовог мандата.

„Изгубио је и он, али и тенис. Ђоковић, који је у каријери зарадио 128.804.799 долара, пробао је да води турнир у Србији који је спектакуларно пропао 2013. године, ушао је у расправу са Kермодеом коме су требала четири гласа како би опстао на позицији на којој је био, али је изгубио“, констатује Мичел.

Он додаје како је иронија да је Новак тражио отвореност Kермода у преговорима и о подели прихода, али када је упитан да ли је лично желео да се Kермод уклони и зашто, заобилазио је тему.

– Новак може да буде шармантан, као и тврдоглав код тешких питања. Kо ће заменити Kермода? Хоће ли Ђоковић и већина играча одобрити неког новог? Можда би волели нешто да кажу у именовању?“, пише срамотно Мичел.

 

Извор: Alo.rs