Издвајамо Србија

Харадинај пали југ Србије, почео НАПАД НА СРБЕ док опозиција удара на Београд!

Фото: Јутјуб

Члан већа премијера самопроглашеног Косова Рамуша Харадинаја, Халил Мароши, позвао је Србе на Косову и Метохији да се одрекну председника Србије Александра Вучића.

У поруци коју је објавио на Фејсбуку, Матоши је написао да је Вучић позвао Србе са Косова да дођу у Београд како би га спасили од опозиције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, ради се о класичном спину, јер је председник Србије на конференцији за медије рекао управо супротно. Он је Србима са Косова поручио да не долазе у Београд иако су се понудили, што су уживо прене бројне медијске куће.

Објаву на Фејсбуку преносимо вам у целости:

„Косовски Срби морају да кажу не Вучићу!?

Serbët e Kosovës duhet t’i thonë jo Vučić-it!?Thirrjet e Presidentit të Serbisë Vučić drejtuar serbëve të Kosovës, për…

Posted by Halil Matoshi on Sunday, March 17, 2019

Позив Вучића косовским Србима да дођу у Београд да га бране од опозиције је наставак политике Милошевића. Његови вапаји за спас Србима који живе у нашој земљи доказују да није успео да успостави демократију у Србији, и да као друго екстремну инструментализацију косовских Срба.

Нађалост, они су у служби циљева лажног националисте Александра Вучића и његове не-етничке банде, који покушавају да се одрже на власти не питајући за цену.

А наравно, цена је висока: До последњег косовског Србина?

Да, Вучић, као бивши портпарол криминалног режима номенклатуре Милошевића, већ деценијама користи осећања косовских Срба, манипулишући их да се придруже геноцидним тенденцијама против Албанаца.

Време је да чланови заједнице косовских Срба кажу не новој хегемонији председника Србије, који се отворено противи евро-атланским вредностима, и који у жељи да одржи тоталитарну власт над свим Србима, стреми новој трагедији, уз жртвујући све.

Опозициони протести у Србији су домаће питање државе Србије, док косовски Срби треба да неометано граде животе у Републици Косово и да наставе да доприносе демократизацији косовског друштва.

Званична Приштина, косовске институције, гарантују косовским Србима безбедну и просперитетну будућност овде, у нашем заједничком дому.

Лојални Приштини, они су сигурни да неће бити послати у безначајне и крваве ратове да би чували било чију личну моћ, попут оних које је „Балкански касапин“ Слободан Милошевић започео деведесетих против свих несрпских особа у нашем региону!?

Грађани Косова, из заједнице Срба, треба коначно да буду политички свесни и да се одвоје од средњевековног мрака!“

 

Извор: Ало