Издвајамо Србија

ХИТНО ОПЕРИСАН САША ПОПОВИЋ! Операција је трајала сатима, а ево у каквом је стању

Фото: Јутјуб

Директор Гранда се не плаши…

Саша Поповић увек је насмејан, без обзира на то шта му се дешава у животу. Тако је било и у четвртак ујутру када је излазио из једне приватне клинике у коју је дошао да ласерски реши проблем на оку који има већ извесно време.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, Саша је имао заказану операцију у девет ујутру, али је захват због његових обавеза померен за касније. У 10:30 часова Сашу је довезао у болницу пријатељ, а он се одмах упутио унутра. Приватна клиника налази се на прометном месту у граду, те Поповић није часио часа како би обавио оно што је било неопходно. Из аутомобила је одмах ушетао у клинику.

“Саша је увек за то да је боље да се сваки здравствени проблем решава брзо и ефикасно и никако не воли да чека шта год да је у питању. Зато је у договору са лекарима брзо заказао преглед, консултације а потом и операцију помоћу ласера”, каже за “Блиц” извор упознат са овим случајем.

Саша Поповић је на клинику ушао сам, а унутра је провео скоро два сата. За то време директор “Гранда” решио је проблем који је имао, разговарао са докторима и када му је саопштено да је све у најбољем реду, много је срећнији изашао напоље. У пола један по Сашу Поповића опет је дошао пријатељ који га је и довезао у болницу, и у аутомобилу марке “Смарт” га одвезао у непознатом правцу. Поповић је све време био насмејан и расположен, а будући да је у питању брз и ефикасан начин решавања очних проблема, те да није било потребе да лежи у болници, некадашњи музичар на лицу није имао никакве завоје.

Подсетимо, Саша је почетком марта већ имао једну интервенцију на оку, када је скидао чмичак. Иако му чмичак у почетку није правио проблеме, он се у једном моменту инфицирао и ствари су се закомпликовале. Саша је тада целу операцију прокоментарисао:

“Извађен ми је ванземаљац величине грашка. Сад је све у реду”, рекао је Поповић почетком марта.

Операција зуба трајала пет сати

Почетком 2018. године Саша Поповић оперисао је вилицу, због проблема који је имао са имплантима. Тада је, како се наводило, операција трајала чак пет сати, али се Поповић као и увек одмах вратио својим обавезама и послу, као да се ништа није десило.

 

Извор: Блиц/Р.Ј.