Издвајамо Србија

ИГРА ЈЕ ГОТОВА! Како је сав српски бес стао у једну реч – сиктер!

Сваки разуман човек прихватио би пружену руку Србије и покушао да се искупи за сва зла која је нанео Србима, али разум је одавно изгубљен у Приштини, али и код њених ментора.

Није јучерашња, такозвана, платформа ништа неочекивао од Харадинаја, Тачија и осталих злочинаца који су постављени да господаре Косовом и Метохијом од стране Вашингтона. То су људи који су навикли да раде Србима о глави још од деведесетих година, када су имали сву помоћ велике западне алијансе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Навикли су да их штите моћни и јаки, па су се и сами осилили, мислећи да ће то трајати вечно, а да Србија неће смети да се супротстави.

Убијали су, клали, силовали… протерали су на хиљаде и хиљаде Срба са огњишта, гробове су преорали, споменике разбили, цркве скрнавили.

Онда су злочинци обукли одела и наместили кравате, и преко ноћи постали „лидери“ и „политичари“. Заиграо се и Запад са њима, мислећи да од шумских дивљака могу да испадну господа, па су Харадинаја и Тачија примали као важне госте. И сами Шиптари се смејали по Косову, али у себи, јер им је ишло то све на руку.

Али дошло је време да се „чедо“ Запада некако цивилизује, не би ли га како регистровали макар, али не вреди са ОВК бандом. Не разумеју они ништа друго осим мотке.

Чак је и Србија зарад опште сигурности прва пружила руку, отпочели су преговори са злочинцима у Бриселу, са надом да можда може нешто да се оствари. Од онога што је Београду било зацртано све је испуњено, а један једини услов који су Шиптари имали, формирање ЗСО, није отпочет до данас.

Рече Харадинај, „није прочитао документ“.

Када су уследили притисци са свих страна, банда је урадила једино што уме. Решили су да више нема шта да се чека, увели су таксе на робу из Србије, не би ли натерали Београд да попусти.

Када су видели да им се може, и да од Запада нема пенала на сумануте потезе, наставили су са дивљањем, па су убрзо формирали и такозвану војску Косова. Иако су се власти у Америци промениле, у Вашингтону још има оних који су и довели Харадинаја и Тачија на власт, па су им послали и „хамере“ да увеличају догађај.

Све време је Србија стоички трпела ударце, и није падала не провокације дивљака које више ни патрони нису могли да обуздају. Или вероватно, нису желели, јер ко још жели да има посла са њима, ако не мора.

Последњи у низу удараца је прелио чашу. Шиптари су јуче усвојили документ којим су јасно ставили до знања да не желе мир, већ да хоће да се инате. Само су заборавили да је инат српска особина, и да у тој утакмици немају никакве шансе.

То је и порука коју им је данас упутио председник Србије Александар Вучић, коменртаришући усвајање платформе.

– Бандо из Приштине, сиктер са тим папиром где год хоћете и видите да ли ће неко то да вам испуни, Србија неће! – рекао је Вучић.

Е па господо, доста смо се играли поштено. Ако хоћете да се инатимо, то ми радимо много боље од вас. А сад – сиктер!

 

Извор: Ало