Издвајамо Србија

„ИМАМО ПАРА, НЕЋЕ НИ ДАНА У ЗАТВОР!“ Дејан је Мару унаказио „за добро јутро“, а онда је његов отац дошао са СРАМНОМ ПРЕТЊОМ (ФОТО)

Pixabay.com

Још један случај партнерског насиља у низу потресао је регион када је девојка јавно на Фејсбуку написала како је од сада већ бившег момка добила ударац чашом у лице, након чега јој је његов отац јавно рекао да ће потплатити сваког сведока напада на њу, као и да он неће видети дана затвора.

Мара Андријашевић, девојка из Сиска, претрпела је озбиљне повреде када ју је њен бивши момак Дејан Средић, како је написала, „за добро јутро“ ударио стакленом чашом у чело. Слике које је окачила на Фејсбуку уз подужи статус су веома узнемирујуће и говоре о томе колико је насилник био решен да је трајно повреди.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Статус вам преносимо у целости.

„Нек сва јавност зна. Да Дејан Средић својим цурама овако лупа стаклену чашу у чело из све снаге већ за добро јутро. Питам се која ће га након овога прихватити и бити са њиме? Да ли је људски кад већ некоме нанесе такву бол и наказност помоћи или измакнути своје ду*е? Е па данас се на мојим вратима појавио његов отац који ми је сам у лице саопштио да његов син поред хрпе сведока није то урадио и рекао да има толико новаца да та његова грешка никада неће бити санирана и да своме сину одобрава такво понашање. За те људе је ударац чашом у главу здрав и код њих је то као добар дан.

Posted by Mara Andrijašević on Wednesday, March 27, 2019

Како ви људи гледате на то? Да сам ја њему то урадила ја бих моментално села у затвор минимум на 5 година,а он се шета по слободи сав срећан и испија кафе и тражи кога ће још унаказати јер у својој глави нема кочница. Нема ни мало ни људскости ни морала. Новац је тим људима средство одбране а ја ћу остати унакажена до краја свога живота због једног Дејана Средића. Е па хвала ти Средићу сигурна сам да ћеш због својих поступака доживотно остати сам, па нек ти тата и даље тражи са киме ћеш лећи у кревет… по мени ово није моја срамота ја то ниједном човеку неби урадила, никада, а поготово слабијем од себе, ТО ЈЕ ТВОЈА СРАМОТА И ДРАГО МИ ЈЕ ДА СВИ ТО ЗНАЈУ КАД ВЕЋ НЕЋЕШ НА*ЕБАТИ ЗБОГ ХРПЕ ИЗМЕТА (ПАРА) У КОЈИМА СЕ КУПАТЕ ДОК ДРУГИМА НАНОСИТЕ БОЛ

Posted by Mara Andrijašević on Wednesday, March 27, 2019

И ВЕЧНУ ШТЕТУ И ПОРЕД СВЕГА ИМАТЕ ОБРАЗА ДА БРАНИТЕ УЦЕНАМА И ДА СЕ СМЕЈЕТЕ ЉУДИМА У ЛИЦЕ. ЈЕР НЕКО НЕМА, А ВИ ИМАТЕ, ОНО ШТО ВАС ЧИНИ ПРОКЛЕТИМ ЉУДИМА. Е ПА ЗАТО ИМА БОГА, ЈА ТИ НЕЋУ ВРАЋАТИ ИСТОМ МЕРОМ АЛ ОН ХОЋЕ, ТО СЕ ЗОВЕ БОЖИЈА КАЗНА. ТА ЈЕ ЗА ТЕБЕ НАЈСЛАЂА – написала је она у свом потресном Фрејсбук статусу.

Nek sva javnost zna. Da DEJAN SREDIĆ svojim curama ovako lupa staklenu čašu u čelo iz sve snage već za dobro jutro….

Posted by Mara Andrijašević on Wednesday, March 27, 2019

 

Извор: С.Р./Блиц