Издвајамо Србија

ИСПЛИВАЛА ПОЗАДИНА ЉУБАВНЕ САГЕ?! Милојко (74) ће СВУ ИМОВИНУ ПРЕПИСАТИ Милијани (21)! А ево шта је она ЊЕМУ ДАЛА заузврат (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Прича о љубави између Милојка Божића и Милијане Богдановић залудела је Србију

Упркос томе што се у појединим медијима могло прочитати да Милојкова деца не поџавају његову везу са 53 године млађом Милијаном, он одговара да има пуну подршку своје најуже породице:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ја имам троје деце, сви су факултетски образовани. И моја ћерка која је новинар по професији је долазила скоро. Тако да, сви ме подржавају – прича Милојко и додаје како има намеру да сву имовину препише својој будућој супрузи.

Фото: Фејсбук принтскрин

– Ја ћу њој све преписати. Можда ћу и ових дана отићи да јој препишем да буде и она сигурна и тако… То је све нормално, она је мени дала живот – јасан је Милојко.

Он додаје и да се њихов живот није пуно променио откад је прича о њиховој љубави изашла у јавност:

– Једино мало ти коментари по интернету и друштвеним мрежама, остало се ништа није променило – каже Милојко и питање „шта каже село?“ одговара да „село ћути“

– Село ништа не каже. Село ћути. Село за нас зна. Кад смо почели, пре једно две године, онда је то било чудо, баш чудо и више од чуда. Онда се није помињала свадба, венчање, али је свима у селу било чудно, а ово је сад веома озбиљно – кажу Милијана и Милојко.

Он је за Курир испричао и како је све почело:

– Почело је шетњом, она је имала 18 година, ја сам ишао у продавницу, она је ишла у продавницу, имао сам и неког пса, и он је просто трчкарао, ишао око нас, и тако нас је свезао и обавезао… После сам поново ишао у продавницу а она је рекла својој другарици да јој се свиђам… После је мени продавачица то пренела, а ја сам рекао – она је лудо дете, нисам то уопште озбиљно схватао… После смо мало шетали, није се ништа дешавало сем пољубаца… После моје болести, операције, ту се родила права љубав између мене и ње. Тада је почела да ме пази. После је рекла да без мене не може, је ли тако било – јесте – каже Милојко, а Милијана потврђује.

Што се тиче Милијаниних родитеља, љубавни пар каже да их, у принципу, и они подржавају.

Мама је мало у чуду због многобројних коментара на друштвеним мрежама, у новинама и тако… Велика је пажња усмерена и на моје родитеље сада, сви их запиткују, пропиткују, у принципу они нас подржавају. Другарице – како која. Мишљења су подељена – каже Милијана.

 

Извор: Курир.рс