Издвајамо Србија

Ј.К. У ТЕШКОЈ ДЕПРЕСИЈИ: Певачица одбија храну, воду и помоћ психијатра, а ово је права ИСТИНА о шишању косе!

Откривени детаљи иза затворених врата…

Јелена Карлеуша је у тешком психичком стању од када јој је мајка Дивна умрла. Њени пријатељи се не одвајају од ње и на све начине се труде да јој помогну, али она одбија сваку врсту помоћи, сазнаје „Ало!“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јелена не жели помоћ психијатра, иако смо покушали на све начине да је убедимо да оде. Не жели ни са ким да разговара и одбија да једе, да пије… Узима само лекове за смирење када је туга сломи и сузе пресуше – каже за „Ало!“ извор близак певачици.

Како смо још сазнали, када је Јелена дошла из Аустрије и сазнала да јој је мајка умрла, није могла да се носи са болом који је осећала, па је самој себи одсекла косу.

– У том моменту имала је своју косу, али и надоградњу. Од неизмерне боли коју је осећала, утроба јој се кидала, па је почела да чупа косу с главе. На крају је узела маказе и одсекла је скроз. После је дошла Јеленина фризерка како би поправила и колико толико јој обликовала фризуру – испричао је извор за „Ало!“.

Највећи проблем је, како кажу певачицини пријатељи, то што не могу да допру до ње.

– Јелена је заћутала. Само гледа у једну тачку, плаче, дозива мајку и то је све. Нас, њене пријатеље, не види. На телефон се не јавља, не чита поруке… Тешко нам је да је гледамо у том стању јер то није она наша Јелена која је била јака за све нас. До последњег дана била је јака и за мајку. Није дозвољавала да ико зна да је Дивна болесна. Када би је неко питао: „Како је Дивна?“, увек је одговарала са оптимизмом: „Одлично“. И заиста је веровала да иде набоље. И када би Дивни позлило, она би јој притекла у помоћ. Све што је било потребно да се уради – урадила би, а онда би се дотерала, направила фризуру и ишла међу људе. Било да је то снимање „Гранд емисија“, или њена гостовања… Нико на њој никада није могао да види да има неки проблем. И тако је било читавог живота. Јелена је одувек била лавица – прича близак певачицин пријатељ за „Ало!“.

Он каже да је овакву никада није видео и плаши се да би ова туга могла потпуно да ју је сломи и узме под своје.

– Јелена је увек подизала људе око себе и решавала туђе проблеме, борила се за људска и мањинска права, бранила слабије… Сада је она та којој је помоћ неопходна, а не жели је. Потпуно се предала болу и не знамо како ће се то завршити на крају. Да је бар Душко ту, поред ње, било би лакше. Овако, он је у Кини, Дивна под земљом, а Јелена губи тло под ногама – завршава извор за „Ало!“.

 

Извор: В.Ђ. /Ало