Издвајамо Србија

„ЈАО, МА ОНА ЈЕ СА ЊИМ САМО ЗБОГ ПАРА!“ Милијана (21) и Милојко (74) не престају да изненађују, открили су да…

Фото: Фејсбук принтскрин

Милојко (74) је већ био у пензији када је Милијана (21) дошла на свет, али то није била препрека да се између њих роди љубав која ће ускоро бити крунисана браком.

И док о овој нетипичној вези бруји цела Пожега, а већина људи гледа са негодовањем на чак 53 године разлике међу њима, они не хају за то, већ заљубљено шетају овим градом и гледају венчаницу и ствари за бебу коју планирају.

View this post on Instagram

💙💚

A post shared by Milijana Božić 👸 (@lana_bozic__) on

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је цела Србија чула за њихову несвакидашњу везу, они су гостовали и у емисији „Нећете веровати“ где су осим разговора о томе како се љубав међу њима десила, показали људима да имају озбиљне планове, па су руку под руку разгледали излоге са стварима за бебе.

Микан, како је познатији у народу овај 74-годишњак, дао је занимљив коментар да би те мале ствари баш одлично пристајале Милијани, а она му уз осмех одговара: „То би још лепше одговарало нашој беби“.

Они који их познају већ су се навикли на овај неуобичајени пар, а њих двоје не брину за то, већ увелико планирају свој велики дан који је заказан за 7. септембар, па је Милијана, да се најбоље хаљине не би разграбиле, појурила и да испроба венчанице.

Како се десила љубав?

Испричали су још једном и како је до љубави дошло.

– Комшије смо иначе. Упознали смо се, није се било тешко упознати, сретали смо се сваки дан. Онда сам се ја заљубила и наравно навела њега да се и он заљуби – прича Милијана, а на питање да ли је тако било Микан, како га из милоште зове, одговара: „Тачно, тачно, тако је било, ја то прихватам“.

И док већина мисли да то „није нормално“ они имају објашњење и за њих.

– Наравно да наша веза одудара од класике, тако и наша љубав одудара од класике, јер је наша љубав већа од класичне љубави – објашњава Милијана, на шта Микан додаје да је „она права“, те да када се он разболео, она је прихватила да га пази и да се тада још више заљубила у њега.

Милијана му је прискочила у помоћ када су му уградили бајпас, нудећи му, како каже, пријатељски да буде уз њега.

Љубав, пажња и жеља да му буде што боље, утицали су да се у њега заљуби још више, а Микан кроз цео разговор потврђује речи своје младе веренице.

Милојко је, иначе, радио у Београду, али се по одласку у пензију вратио у родно село, где му се, сасвим неочекивано, десила велика љубав са прелепом Милијаном.

„Јао, она је са њим због новца!“

Младенци живе у скромној брвнари у селу надомак Пожеге и кажу да је то њихова палата.

– У Пожеги кад нас виде, прва помисао људи је: „Јаоо, она је са њим због новца!“, али то није тачно – прича будућа млада, а на питање како прихватају комшије, кажу: „Како ко, али то нас не занима много“.

Фото: Фејсбук принтскрин

На фотографијама постављеним на њеним мрежама стоји уз аутомобил, за који многи мисле да позира као „спозноруша уз Милојков аутомобил“.

– Волим много да се фотографишем па сам на једној свадби стала уз бели мерцедес Милојковог сестрића. Милојко нема кола – каже Милијана и закључује:

– Морамо да средимо мало кућу. Милојко је живео у веома старој брвнари, али сада имам све као друге домаћице у кућама. Планирам да се и ја запослим и допринесем нашем буџету. Завршила сам четворогодишњу школу, техничар сам за заштиту животне средине, али не тражим посао у струци. Не стидим се рада, гледам неки бутик или кафић.

Суседи, помало стидљиво, додуше, кажу да ће у сватове.

– Он је мени рођак, а ако ме зову на свадбу, обавезно долазим – каже један од суседа, а други му се прикључује са речима да ће довести и трубаче у двориште.

На питање каква је нова комшиница, комшије одговарају да је вредна, да ради и чисти.

Шта каже родбина?

Незнанци их можда осуђују, али људи који их познају не виде проблем у њиховој љубави.

– Моји познају Милојка цео живот и знају га као доброг. Деду немам ни са једне стране. Бака која живи у Београду не каже ништа. Татина мајка, са њом сам живела овде у селу, нико ништа није негативно рекао. Моја мајка неће то да ми покаже, али вероватно је погађају коментари више од мене, зна одувек Милојка, никад јој није сметала наша веза, само сада не може да поверује каквих коментара има – каже Милијана.

 

Извор: Прва/Н.Г.