Издвајамо Србија

ЈЕЛЕНА ИМ ОВО НИКАД НЕЋЕ ОПРОСТИТИ: Од певачице су крили да је…

Дивна Карлеуша (61) преминула је у недељу 3. фебруара, иако су сви мислили да се изборила са тешком болешћу и било јој је знатно боље од јануара. А њена ћерка тог дана била је у Аустрији где је претходне вечери имала наступ.

Међутим, оно што ни Јелена није знала је да је Дивни позлило дан раније, у суботу и да је реаговала Хитна помоћ која је збринула водитељку, али не задуго. Сви који су ово знали, сакрили су од Јелене да је њеној мајци било лоше у суботу будући да је тог дана имала заказан наступ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Само дан касније, Дивна је преминула, а Јелена је за ову трагичну вест сазнала по доласку у Србију.

Фото: Инстаграм принтскрин

– Дивни је позлило у суботу и већ тада се јавио страх од најгорег. Хитна помоћ је дошла и брзо реаговала, те су успели да смире ситуацију, а Јелени нису желели ништа да јављају јер је те вечери имала заказан наступ у Аустрији. Међутим, већ сутрадан око поднева хитна помоћ није могла никако да јој помогне, већ су само могли да констатују смрт. Страшно је ово што се десило – изјавио је извор близак Дивни.

Позната водитељка сахрањена је данас на Бежанијском гробљу, а њена ћерка веома тешко је поднела њену смрт. Јелени Карлеуши подршку су пружали супруг Душко Тошић, тетка Данијела Дмитровић и многи други чланови породице и пријатељи.

 

Извор: Пинк.рс