Издвајамо Србија

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША СВЕ ГОРЕ И ГОРЕ! Отказала све наступе у наредних шест месеци, ево колико пара ће да изгуби!

Фото: Инстаграм принтскрин

Певачица Јелена Карлеуша изгубила је мајку Дивну која јуче око 12х преминула у својој кући. Читава естрада је у шоку након трагедије која се догодила, а међу првима стигли су Саша Поповић и Сузана Јовановић како би певачици изјавили саучешће

Јелена ће отказати наступе за наредних 6 месеци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јелена је уплакана и скрхкана болом. Волела је своју мајку највише на свету, а сада не може да се помири са тим да је више нема.

Фото: Јутјуб

– Менаџер ју је посаветовао да је најбоље да све своје наступе у наредном периоду откаже, јер неће бити у стању да пева и да се весли због трагедија која јој се догодила. Она је још увек у бунилу, донела је одлуку да неко време не наступа. На сцену ће се вратити када буде осетила да је време за то – започиње причу добро обавештен извор и додаје:

– Очигледно је да ће отказати наступе у наредних шест месеци, а након тог периода видеће како ће све функционисати и када ће бити спремна за велики повратак. Албум који спрема мораће да причека због изненадне смрти њене мајке – наставља причу добро обавештен извор и додаје да ће изгубити већу суму новца због отказивања свих наступа, али да је приоритет њено здравље и опоравак након трагедије:

– У медијима се појавила прича да њени наступи сада иду и до 25.000 евра, ако се водим том рачуницом она ће у наредних шест месеци изгубити нешто више од 1.000.000 евра, ако погледамо то да Карлеуша наступа сваки петак и суботу – завршава причу добро обавештен извор.

 

Извор: Ало.рс/Информер.рс