Издвајамо Србија

ЈЕЛЕНА СЕ ОД СУЗА ТРЕСЛА НА КОМЕМОРАЦИЈИ, НИЈЕ МОГЛА ДА ДИШЕ: Од туге за мајком одсекла косу (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Дивна Карлеуша, мајка певачице Јелена Карлеуше преминула је у недељу после дуге борбе са тешком болешћу.

Сахрана мајке Јелене Карлеуше биће на Новом бежанијском гробљу у среду, 6. марта, са почетком од 14.30 часова. У 11 часова, у згради Радио Београда (Камена сала), одржана је комеморација.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена са јуче по први пут огласила на друштвеним мрежама поводом тужног догађаја и објавила умрлицу коју је штампала за мајку, као и када ће бити комеморација и примање саучешћа.

– У болу и очају обавештавамо све који су волели и поштовали нашу Дивну да ће комеморација бити одржана у Београду у згради Радио Београда(Камена сала) у среду, 6. марта у 11 часова. Сахрана нашег доброг анђела биће на Новом бежанијском гробљу (Београд) исти дан, 6. марта, са почетком од 14.30 часова. Неутешна породица! – написала је Јелена.

Комеморација су присуствовале Дивнине колге из РТС-а, као и Јеленине колеге, а међу првима су стигли Снежана Ђуришић, Ена Попов са мајком, Ана Кокић, Весна Змијанац, Лепа Лукић…

Јелена Карлеуша је са супругом Душком Тошићем и пријатељима стигла у црном џипу.

Фото: Јутјуб

Поп дива је муњевито ушла у зграду Радио Београда споредним улазом како би избегла припаднике седме силе.

Јелена Карлеуша је скрхкана од бола, због смрти мајке! Како Ало! сазнаје поп дива је на лековима.

Јелена Карлеуша скрхкана од бола! Не може да говори!

Фото: Јутјуб

Сви су приметили да је Јелена одсекла косу

Комеморација Дивне Карлеуше

Породица водитељке Дивне Карлеуше одлучила је да је испратити уз песму „Била је тако лијепа“.

Ову нумеру ће извести Београдски дувачки погребни оркестар, који ће осим ове одсвирати још неке песме. Водитељка и певачицина пријатељица Јелена Петковић одржала је говор на комеморацији који је расплакао све.

Нема више наше Дивне…

У недељу поподне све нас је изненадила ова ружна вест. Ја и даље мислим да је то само сан, кошмар, из кога ћу се пробудити. Јер како Дивна може уопште отићи… Како свет може да напусти неко ко је био толико ведар, добар, искрен, неко ко је био борац, жена која је у својој борби победила сурови живот. Где одлазе сви ти добри људи, попут наше Дивне? Колики је тај небески простор, зар он није већ довољно испуњен чистим душама? Кад ће неко свемоћан рећи ДОСТА, сад је крај!

Мала одлична си ,успечеш ти у овом новинарском свету. Не смеш никада одустати.

Овако је говорила Дивна мени када сам давне 95 године дошла у Радио Београд… Говорила је то, знам, и другим људима, увек када би осетила да некоме треба подршка, топла реч, охрабрење и подстицај. Радила је то шмекерски, уз онај њен незабораван, искрени осмех, пун живота. Таква је била наша Дивна.

Кажу да се неким људима у имену крије судбина… У твом случају то је делимично тачно, јер је њен животни пут био посут цвећем, али и у неки тренуцима трњем. Оно сто јесте непобитно тачно је да не постоји особа коју име лепше описује – предивна наша Дивна.

Цео регион памтиће је по топлом гласу, који је бојио домове, уносио радост блажио тугу у суморним временима. Само ми, који смо били благословени да је упознамо, свесни смо да је та топлина била заправо огледало њене душе – Велике, пуне љубави, разумевања, стрпљења и праштања.

Празнину коју си за собом оставила никада и нико не може и неће попунити. Пре свега, празнину у животима твојих најмилијих, твоје мезимице и твог поноса черке Јелене коју си толико волео, твоје сестре Данијеле , твојих унука Нике и Атине, твојих зетова Душка, кумова, пријатеља…

Драга наша Дивна сада желим лично теби да се обратим.. Знам да ћеш ме чути.

Ти не одлазиш нигде! Не можеш да одеш јер су твоја дела бесмртна. Задужила си нас много! А највеће твоје дело, твоја ћерка Јелена, најбољи је пример колико си ти била Дивна.

Неки би рекли да је небо добило анђела. Ја кажем – земља је изгубила анђела.

UŽIVO! Jelena Karleuša sa suzama u očima na Divninoj komemoraciji!

Posted by ALO! DNEVNE NOVINE on Wednesday, March 6, 2019

 

Извор: Ј.И./А.К./Ало