Издвајамо Србија

ЈЕЛЕНА СЕ ВРАЋА ПОСЛУ БРЖЕ НЕГО ШТО ЈЕ ИКО ПОМИСЛИО: После мајчине смрти, одлучила да…

Фото: Јутјуб

Поп дива Јелена Карлеуша сломљена је због смрти мајке Дивне Карлеуше, али је позната као велики професионалац па ће се, према писању појединих медија, веома брзо вратити свом послу.

Иако се спекулисало да ће Карлеуша направити паузу у каријери, изгледа да је одлучила да мисли ипак заокупи послом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена ће се, наводно, већ следеће недеље вратити на снимање музичког такмичења „Звезде Гранда“ где је последњих неколико година члан жирија:

– Утучена је несрећом која ју је задесила. Смрт мајке је велики губитак за њу, и никако не може да се опорави. По свему судећи, Јелена би требала у наредних недељу дана да се врати снимању популарне емисије „Звезде Гранда“ – започиње причу извор близак певачици и додаје:

– Карлеуша је велики професионалац у свом послу и свесна је ако се у овом великом болу повуче са сцене на дужи период да ће стално патити. Потребно јој је друштво у овој тешкој ситуацији, јер самоћа може да изазове депресију. Треба јој нешто да јој скрене мисли са велике трагедије, те ће чим стане на ноге покушати што пре да се врати у музичко такмичење „Звезде Гранда“ – наставља причу извор и додаје да са наступима неће журити.

– Мислим да је сасвим сигурно да неће наступати наредних шест месеци, али ако се нешто промени у међувремену и зажели се публике, њен менаџмент ће свакако све обавестити – закључио је извор.

 

Извор: Ало