Издвајамо Србија

ЈЕЛЕНУ ПОЈЕДЕ ТУГА: Певачица смршала преко 10 килограма! И даље у тешком стању, породица због ОВОГА забринута!

Не може да крене даље…

Први пут након смрти Дивне Карлеуше “Папарацо лов” је усликао Јелену Карлеушу са супругом Душком Тошићем у обиласку нове виле на Дедињу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена је била непрепознатљива, смршала је претерано и била је видно исцрпљена. Наиме, она је и даље у депресији, а њени најближи се плаше да не наруши своје здравље.

Фото: Јутјуб

“Данима ништа не једе, једва да је натерамо мало воде да попије. Повукла се у себе, много пати, буде ли овако наставила, себе ће уништити. На све начине покушавамо да је натерамо да једе, али она одбија. Изгубила је десет килограма и више, због деце мора почети да једе, ово не води ка добром. Ја знам да се њој цео свет срушио тог дана, али због Атине и Нике она мора да крене даље. Има велику подршку свог супруга и свих пријатеља”, каже Јеленин близак пријатељ за “Српски телеграф”.

Иначе, Душко и Јелена су нову кућу на Сењаку пазарили од Драгана Стојковића Пиксија. Вила је смештена у најелитнијем делу и сада су Душко и Јелена први пут били у обиласку комплетне виле, која поседује огромно двориште.

 

Извор: Српски телеграф/Р.Ј.