Издвајамо Србија

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ДИВНИНЕ СМРТИ: Јелена сатима лежала поред мртве мајке, а онда је окупала, обукла и нашминкала!

Фото: Јутјуб

Јелена јој непрестано постављала ОВО питање!

Јелена Карлеуша једва је смогла снаге да се одвоји од мртве мајке Дивне Карлеуше, како сазнаје “Курир”, певачица је неколико сати лежала поред ње, док тело нису одвезли у мртвачницу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је 3. марта, по повратку из Беча, сазнала за њену смрт, Карлеуша је право са сурчинског аеродрома “Никола Тесла” запуцала у мајчину кућу на Алтини, где ју је затекла беживотну. Усред пакла и шока који је доживела, Јелена је имала само једну потребу – да се не одваја од своје маме.

Фото: Инстаграм принтскрин

– Она није била свесна шта ју је снашло, поготово кад је ушла у кућу и видела Дивну како лежи мртва. Загрлила је, кукала, љубила… Није могла да се одвоји од ње. Пријатељи, тетка и брат пустили су је да се исплаче, али сцена је била тужна и језива – открива наводно извор и додаје да је певачица Дивну желела да испрати како доликује.

– Уз помоћ тетке Данијеле и пријатељице, Јелена је окупала мајку, а потом јој је обукла најлепшу гардеробу и нашминкала је. Више пута је понављала и постављаја јој питања зашто ју је оставила, зашто је морала да оде и да ли зна колико је воли. Неколико сати није се раздвајала од Дивне. Гледала ју је без трептања, ридала и мазила је све време. Она од шока ни са ким није проговарала, а у неколико наврата је и вриштала. Њен најбољи пријатељ Зоран Бирташевић није је испуштао из вида ниједне секунде, а успут се трудио да завршава обавезе око сахране телефонским путем. Јеленина тетка Данијела и другарица Јована Дакић такође су биле ту и пазиле је јер је била у тешком стању – каже извор.

Карлеуша је сутрадан због туге и нервног растројства наводно сама себи одсекла косу, па су њени ближњи позвали фризера да је бар мало дотера.

– Начули смо да је желела да изгледа баш као Дивна, која јој је била све у животу. Њихова љубав биле је немерљива. Нису биле само мајка и ћерка, већ и најбоље пријатељице, које су једна за другу чиниле све. Јелена је сведна да живот иде даље, поготово јер има децу и мужа, али овај губитак тешко ће икада до краја преболети – завршава извор за “Курир”.

 

Извор: Srbijadanas.com/Курир