Занимљивости Издвајамо

ЈЕЗИВО! Мушкарац непомично седео на гробу, а кад се окренуо НАСТАЛА ЈЕ БЕЖАНИЈА

Фото: Јутјуб

Када се на гробљу деси било шта неуобичајено, већина људи се „одсече“ од страха, а призор који су мештани затекли на гробљу у Новој Пазови много је више од тога.

Сама помисао на гробље у многим људима буди језу, па се одлучују да, ако већ не морају, избегну да пролазе поред овог места.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када се на гробљу деси било шта неуобичајено, већина људи се „одсече“ од страха, а призор који су мештани затекли на гробљу у Новој Пазови много је више од тога.

Наиме, јуче је мушкарац са маском на лицу мирно седео испред једног гроба, што је пролазнике избезумило!

Можда то не би било толико страшно да маска не изгледа као из хорор филма и да није седео тако непомично. Људи у почетку нису били сигурни да ли је у питању лутка или жива особа, а Новом Пазовом се проширила прича да је у питању секта која спроводи бизарне ритуале на гробљу.

– Ишла сам на гроб свом брату, са мужем и ћеркицом кад смо га угледали. Ћерка је кренула да ми показује прстом и говори: „Мама, види оног чику“. Повукла сам супруга за рукав, а у том тренутку мушкарац који је седео на гробу је окренуо главу. Имао је застрашујућу маску, дете ми се страшно преплашило! Вриштала је од страха! Брзо смо се удаљили са гробља – рекла нам је видно преплашена Марија.

Како сазнајемо, мушкарац на слици није изолован случај, већ има неколико „чланова“.

Да ли је заиста у питању секта, или пак неслана шала, за сада није познато, али свакако никоме не би било свеједно да затекне овакав призор на гробљу, посебно када падне ноћ.

 

Извор: Ало.рс/ М.И/ Н.М.