Издвајамо Србија

КРИМИ ПРИЧА ИЗ БЕОГРАДСКОГ ХОТЕЛА: Сазнао да га девојка вара са старијим мушкарцем, па сковао СУРОВИ ПЛАН

Фото: Pixabay

Огњен П. (33) и његови пријатељи Урош П. (33) и Милош И. (22) ухапшени су претпрошле недеље због отмице Которанина Ј. М. (57) испред хотела „Хиљаду ружа“, сазнаје „Блиц“.

Злочин изазван љубомором младића догодио се 22. фебруара, а полиција је тројку привела сутрадан.

Према незваничним информацијама, страст је, по свему судећи, помутила разум Огњену П., који је са девојком И. Ђ. (28) извесно време био у љубавној вези. Када је сазнао да га је девојка варала са времешним господином Ј. М. (57), младићу је пао мрак на очи.

Он је убрзо организовао двојицу својих пријатеља и саопштио им своје осветничке намере. Девојку је, под претњом батинама, натерао да се јави Которанину Ј. М. и закаже са њим састанак на њиховом старом месту – у хотелу „Хиљаду ружа“ под Авалом.

Несрећни мушкарац није сумњао шта му се спрема када се својим аутомобилом зауставио испред хотела, међу Београђанима и посетиоцима престонице иначе добро познатог као уточиште оних који крију своје љубавне везе.

Ј. М. је пришао девојци и поздравио се са њом, након чега се пред њим створио Огњен П. са пријатељима. Они су најпре претукли Ј. М., а затим га спаковали у гепек Огњеновог аутомобила.

Из подножја Авале одвезли су се на следећу локацију – у насеље Браћа Јерковић. Тамо су младићи наставили да туку и малтретирају старијег човека.

У за сада непознатом сплету околности, Ј. М. је успео да се отргне од отмичара, након чега се унезверено сјурио низ улицу дозивајући помоћ.

Напокон, у насељу је срео непознатог човека који је позвао полицију и пријавио кривично дело. Тројица отмичара сутрадан су идентификована и приведена након чега им је одређено задржавање уз кривичну пријаву за отмицу.

Огњен П., Урош П. и Милош И. саслушани су и у Другом основном тужилаштву, које је отворило истрагу и предложило једномесечни притвор.

 

Извор: М. Јовићевић/Блиц

Loading...
loading...
Loading...