Издвајамо Србија

КРИМИ ПРИЧА ИЗ БЕОГРАДСКОГ ХОТЕЛА: Сазнао да га девојка вара са старијим мушкарцем, па сковао СУРОВИ ПЛАН

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Огњен П. (33) и његови пријатељи Урош П. (33) и Милош И. (22) ухапшени су претпрошле недеље због отмице Которанина Ј. М. (57) испред хотела „Хиљаду ружа“, сазнаје „Блиц“.

Злочин изазван љубомором младића догодио се 22. фебруара, а полиција је тројку привела сутрадан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према незваничним информацијама, страст је, по свему судећи, помутила разум Огњену П., који је са девојком И. Ђ. (28) извесно време био у љубавној вези. Када је сазнао да га је девојка варала са времешним господином Ј. М. (57), младићу је пао мрак на очи.

Он је убрзо организовао двојицу својих пријатеља и саопштио им своје осветничке намере. Девојку је, под претњом батинама, натерао да се јави Которанину Ј. М. и закаже са њим састанак на њиховом старом месту – у хотелу „Хиљаду ружа“ под Авалом.

Несрећни мушкарац није сумњао шта му се спрема када се својим аутомобилом зауставио испред хотела, међу Београђанима и посетиоцима престонице иначе добро познатог као уточиште оних који крију своје љубавне везе.

Ј. М. је пришао девојци и поздравио се са њом, након чега се пред њим створио Огњен П. са пријатељима. Они су најпре претукли Ј. М., а затим га спаковали у гепек Огњеновог аутомобила.

Из подножја Авале одвезли су се на следећу локацију – у насеље Браћа Јерковић. Тамо су младићи наставили да туку и малтретирају старијег човека.

У за сада непознатом сплету околности, Ј. М. је успео да се отргне од отмичара, након чега се унезверено сјурио низ улицу дозивајући помоћ.

Напокон, у насељу је срео непознатог човека који је позвао полицију и пријавио кривично дело. Тројица отмичара сутрадан су идентификована и приведена након чега им је одређено задржавање уз кривичну пријаву за отмицу.

Огњен П., Урош П. и Милош И. саслушани су и у Другом основном тужилаштву, које је отворило истрагу и предложило једномесечни притвор.

 

Извор: М. Јовићевић/Блиц